Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για το στοίχημα; (DEF – MBL)

2023-01-27

-Ποιο πρόγραμμα να διαλέξω για τα στοιχήματά μου;
-Το "DEF" ή το "MB-L";
-Ποιο είναι το καλύτερο αν παίζω "ισοπαλίες";

-Αν παίζω γκολ μετά το 70ο λεπτό;

-Για στοιχήματα σε κόρνερ μου κάνουν;

Επειδή έχει γεμίσει το inbox του e-mail μου τις τελευταίες ημέρες με τα παραπάνω μηνύματα και επειδή μπορεί να έχεις κι εσύ που διαβάζεις τώρα αυτό το post τις παραπάνω ή κάποιες από αυτές (ή και άλλες) απορίες, δώσε έμφαση σε ότι διαβάσεις στη συνέχεια!

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Και τα δύο προγράμματα είναι φτιαγμένα στο excel και είναι πανεύκολα στη χρήση τους ακόμα και για κάποιον που δεν έχει καθόλου γνώσεις excel!

Να ξεκαθαρίσουμε και κάτι ακόμα! Και τα δύο προγράμματα, είναι προγράμματα τα οποία μας βοηθάνε στη διαχείριση χρημάτων, δηλαδή μας "λένε" το πως θα πρέπει να παίξουμε με σκοπό να πετύχουμε το στόχο μας! Μιας και ανέφερα τη λέξη "στόχος", να πω πως τον στόχο σου τον ορίζεις εσύ μέσα από το πρόγραμμα (το πρώτο πράγμα που κάνεις, ανοίγοντας το πρόγραμμα)!

Άρα, από τα παραπάνω βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα πως κανένα από τα δύο προγράμματα δεν μας λέει το τί θα παίξουμε, αλλά το πως θα το παίξουμε! Δεν μας δίνει στοιχηματικές προτάσεις, αλλά μας "λέει" το πως θα παίξουμε τις δικές μας στοιχηματικές προτάσεις!

Συνεχίζουμε;

Απάντηση στην ερώτηση για το ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα, δεν υπάρχει! Και δεν υπάρχει καθώς αυτό είναι υποκειμενικό! Την απάντηση θα τη δώσει ο καθένας από εσάς, μόνος του! Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζει κάποιος, είναι πως:

  • Με το πρόγραμμα DEF όταν κερδίσουμε ένα στοίχημα, πληρωνόμαστε το ποσό που έχουμε αρχικά ορίσει πως θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτό θα συμβεί με μόλις μία νίκη και ανεξάρτητα από το πόσα χαμένα στοιχήματα έχουμε μέχρι τότε (μέχρι να κερδίσουμε)
  • Με το πρόγραμμα MB-L όταν κερδίσουμε ένα στοίχημα, πληρωνόμαστε το ποσό που έχουμε αρχικά ορίσει πως θέλουμε να κερδίσουμε, όχι μόνο για το στοίχημα που έχουμε κερδίσει...αλλά και για όλα τα χαμένα, μέχρι τότε, στοιχήματα!

Δες παρακάτω τέσσερα παραδείγματα για να το καταλάβεις καλύτερα! Έστω πως έχουμε ορίσει ότι θέλουμε 10€ καθαρό κέρδος σε κάθε μας στοίχημα. Πάμε να δούμε αν δουλέψουμε τα δύο προγράμματα....

*** Παρατηρούμε πως αν έχουμε ποσοστό επαλήθευσης ίδιο, τότε το κέρδος μας θα είναι μεγαλύτερο με το MB-L (παράδειγμα 1). Επίσης, θα είναι μεγαλύτερο το κέρδος με το MB-L ακόμα και όταν δεν έχουμε καλό ποσοστό επαλήθευσης στο MB-L (παραδείγματα 2,3). Τέλος βλέπουμε πως για να έχουμε ίδιο κέρδος και με τα δύο προγράμματα θα πρέπει να έχουμε 100% επαλήθευση στο DEF, ενώ στο MB-L μας αρκεί και το 1/5 επιτυχίες!!!

Σύμφωνα με τα παραπάνω παραδείγματα βγαίνει το συμπέρασμα πως το MB-L είναι καλύτερο; ΟΧΙ βέβαια κι αυτό γιατί εξαρτάται πάντα από το τί έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε! Αν μπορούσα να χαρακτηρίσω τα δύο προγράμματα, θα έλεγα πως το DEF είναι ένα αμυντικό πρόγραμμα και το MB-L ένα επιθετικό πρόγραμμα.

Τώρα, το ποιο πρόγραμμα ταιριάζει στα δικά σου "θέλω" δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω, καθώς δεν ξέρω τα "θέλω" σου! Για παράδειγμα αν θέλεις να παίζεις "γκολ στα δεκάλεπτα" κατάλληλο πρόγραμμα είναι το DEF καθώς αυτό θα σου δώσει πολύ περισσότερα κέρδη από το MB-L (με βασικές προϋποθέσεις εννοείται και τις οποίες τις έχουμε αναλύσει σε προηγούμενα post - βλέπε "Για το μεροκάματο").

Αν είσαι μπερδεμένος και δεν ξέρεις το πως να διαχειριστείς τα χρήματά σου πάνω στα στοιχήματα ή αν δεν ξέρεις το τί σου ταιριάζει περισσότερο παικτικά και δεν μπορείς να βρεις τον τρόπο ή τους τρόπους για να πετύχεις τους στόχους σου.... τότε μπορείς να κλείσεις μία OnLine συνεδρία μαζί μου με σκοπό να δουλέψουμε μαζί, βήμα-βήμα!

Θα σου δείξω τεχνικές να εντοπίζεις εύκολα σημεία (χωρίς να χάνεις χρόνο). Σημεία τα οποία εσύ θες να παίζεις! Από σημεία μικρού ρίσκου μέχρι σημεία μεγάλου ρίσκου! Θα δούμε στρατηγικές πονταρίσματος που μπορείς να εφαρμόσεις (από τις εκατοντάδες που έχω, σίγουρα θα σου κάνει μία). Θα είμαι μαζί σου για ότι χρειαστείς ακόμα και μετά την OnLine συνεδρία! (κλείσε τώρα μία On Line συνεδρία κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

👉🏿 Το πρόγραμμα DEF μπορείς να το κατεβάσεις από ΕΔΩ
👉🏿 Το πρόγραμμα MBL μπορείς να το κατεβάσεις από ΕΔΩ

(το πρόγραμμα DEF είναι το παλιό πρόγραμμα για το μεροκάματο, οπότε όσοι το έχετε, δεν χρειάζεται να το κατεβάσετε εκ νέου)