Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Πως μπορείς να βγάζεις ένα εισόδημα κάθε μήνα από το στοίχημα;

2023-03-02

Μόνος σου, χωρίς συνδρομές, χωρίς συμβουλές από «ειδικούς» και το σημαντικότερο, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στο στοίχημα!

Το παραπάνω, δεν πρόκειται για κάποιο φανταστικό σενάριο! Είναι πραγματικότητα! Τόσο εγώ, όσο και δεκάδες άτομα που τους τελευταίους μήνες δουλεύουμε πάνω στην τεχνική πονταρίσματος για το «μεροκάματο» βγάζουμε κάθε μήνα ένα σταθερό εισόδημα, ικανό για να καλύψουμε τις μηνιαίες υποχρεώσεις μας!

Αν θες να μάθεις περισσότερα, κλείσε ένα On Line ραντεβού μαζί μου. Το μόνο που θέλω για την «συνάντηση» είναι να έχεις internet, μικρόφωνο να σε ακούω και ηχεία να με ακούς!

Το κόστος της On Line συνεδρίας είναι 25€ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ πως θα σου γίνει ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ όλου του ποσού, αν εφαρμόσεις όλα όσα σου μάθω και τελικά δεν δουλέψουν!!!

Συχνές Ερωτήσεις

1. Πόσο διαρκεί η On Line συνάντηση;

Συνήθως μία ώρα, ωστόσο δεν βάζουμε χρονόμετρο. Με ενδιαφέρει, κλείνοντας τη συνάντηση, να είσαι έτοιμος να εφαρμόσεις όλα όσα πούμε

2. Είναι εύκολο να το εφαρμόσω;

Για να καταλάβεις το πόσο εύκολο είναι θα σου πω το εξής: Μπορεί τη μέθοδο αυτή να τη δουλέψει ακόμα και κάποιος που δεν ξέρει τίποτα από στοίχημα. Ούτε από μαθηματικά! Οπότε είναι, ναι είναι εύκολο και για σένα!

3. Παίζω ΟΠΑΠ. Μπορώ να το εφαρμόσω;

Φυσικά! Ακόμα και να παίζεις στοίχημα στο πρακτορείο, μπορείς να εφαρμόσεις την συγκεκριμένη μέθοδο

Πως ξέρω τί θα παίξω;

Τον τρόπο θα στον αναλύσω εγώ. Επίσης, θα σου κάνω δώρο και ένα εργαλείο το οποίο θα σε βοηθήσει στα πονταρίσματα. Όσον αφορά τα παιχνίδια που θα ασχολείσαι, θα σου δείξω εγώ τον τρόπο να τα εντοπίζεις μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα (στην κυριολεξία).