Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Προλαβαίνεις λες; Λίγες ώρες έμειναν!

2023-05-28

Πρώτα απ' όλα εύχομαι σε όλους σας να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι μαζί με τις οικογένειές σας! Από εκεί και πέρα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε! Είτε ως μέλη στις υπηρεσίες μου από τον Νοέμβριο που ξεκίνησα, είτε αγοράζοντας κάποιο από τα προγράμματά μου ή παρακολουθώντας τα εκπαιδευτικά βίντεο.

Bet of the Day - Ιούνιος 2023

Θα σας παρουσιάσω παρακάτω τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούμε τον μήνα Ιούνιο στο «Bet Of The Day». Πριν ξεκινήσουμε, να αναφέρω πως θα ήθελα να σου λυθούν όλες οι απορίες με σκοπό να μπορείς να ακολουθείς (αν θες) πέρα από τις προτάσεις και την διαχείριση χρημάτων. Γι αυτό το λόγο, θα ήθελα αν κάτι δεν καταλάβεις από τα παρακάτω, να μου στείλεις αμέσως μνμ.

Προτάσεις

Οι προτάσεις όλες είναι χωρισμένες σε «τρεις γραμμές». Θα βλέπεις προτάσεις «Pre Game» και προτάσεις παιχνίδι στο «Live». Το «Live» έχει δύο υποκατηγορίες. Τα «Live Tips» αλλά και το «μεροκάματο». Αυτή είναι και η τριάδα των γραμμών μου, δηλαδή: «Pre Game Tips», «Live Tips» και «Μεροκάματο».

Όλα τα «Pre Game Tips» θα ανεβαίνουν στο site και θα εισέρχεσαι με τους κωδικούς εισόδου που έχεις επιλέξει. Συνήθως πρωινές ώρες θα γίνεται αυτή η ανανέωση και θα υπάρχει σχετική ενημέρωση στο Telegram (στην ομάδα μελών του Ιουνίου).

Όσον αφορά το «LIVE», στην «γραμμή» για το «μεροκάματο» θα υπάρχει σχετική αναφορά από το πρωί για τις ώρες που θα κάνουμε παιχνίδι. Οπότε θα ξέρεις από το πρωί το πότε θα πρέπει να είσαι «on line». Για τα Live Tips δεν μπορώ να δεσμευτώ πως θα γνωρίζεις τις ώρες που θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, ωστόσο θα φροντίσω να μην είναι σε ακατάλληλες ώρες (νωρίς το πρωί-αργά το βράδυ).

Διαχείριση χρημάτων

Η ενότητα αυτή αφορά όσους από εσάς θέλουν πέρα από τα παραπάνω TIPS, να ακολουθήσουν και την διαχείριση χρημάτων. Προσοχή ιδιαίτερη εδώ! Μπορεί κάποιος από εσάς να έχει τον δικό του τρόπο παιχνιδιού, οπότε δεν θέλω να σας επηρεάσω. Ακολουθήστε τον δικό σας τρόπο που ενδεχομένως να είναι και κερδοφόρος. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα να το καταλάβετε καλύτερα. Υπάρχουν μέλη εδώ μέσα που με ακολουθούν χρόνια, όπου κι αν πάω, ότι project κι αν «τρέξω». Ωστόσο αυτοί παίρνουν τα δικά μου «όβερ 2,5» και γενικότερα τα παιχνίδια στα οποία «βλέπω» πολλά γκολ… και τα παίζουν (τα φορτώνουν) στο «όβερ 0,5 γκολ αγώνα». Κάποιοι το κάνουν αυτό πριν ξεκινήσει το ματς, άλλοι περιμένουν στο live να ανέβει η απόδοση και «χτυπούν» στο 15'-20'. Είναι μία στρατηγική την οποία δεν σας προτείνω να την κάνετε, ειδικά αν έχετε διαθέσιμα χρήματα για ποντάρισμα κάτω από 10K. Την αναφέρω μόνο και μόνο για να καταλάβετε πως δεν έρχομαι να μπω «σφήνα» στην δική σας μέθοδο πονταρίσματος.

Πάμε στα δικά μου τώρα! Εγώ θα διαχειριστώ 1000 μονάδες και τις οποίες θα τις μοιράσω ως εξής: 600 μονάδες για τα «Pre Game Tips» και από 200 μονάδες για τις άλλες δύο γραμμές του «Live». Όσοι θέλετε να με ακολουθήστε και στην διαχείριση χρημάτων, αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να προσαρμόστε το δικό σας διαθέσιμο κεφάλαιο …πάνω στο δικό μου!


Πως θα γίνει αυτό; Εύκολα! Απλά διαίρεσε το δικό σου αρχικό κεφάλαιο με το αριθμό 1000. Έτσι θα βρεις αυτό που αντιστοιχεί στην δική μου μονάδα. Στη συνέχεια απλά να θυμάσαι να πολλαπλασιάζεις αυτό που παίζω με τον αριθμό που σου έβγαλε η παραπάνω διαίρεση.

Παράδειγμα: Έστω ότι διαθέτεις 200€. Θα κάνεις 200/1000=0,20. Το «0,20» είναι η δική σου μονάδα, οπότε όταν εγώ θα ποντάρω στην «τάδε περίπτωση» 100 μονάδες, εσύ θα ποντάρεις 20€ (αφού 100*0,20=20).

Άλλο παράδειγμα: Έστω ότι διαθέτεις 500€ κεφάλαιο. Τότε κάνοντας την διαίρεση, θα δεις πως η δική σου «μονάδα» αντιστοιχεί σε 0,50€, Οπότε όταν λέω πως παίζουμε το «τάδε σημείο» 200 μονάδες, τότε εσύ θα παίζεις 100€ (αφού 200*0,50=100).

Τελευταίο παράδειγμα: Έστω ότι διαθέτεις για ποντάρισμα 2000€. Τότε η δική σου «μονάδα» αντιστοιχεί σε 2€ (αφού 2000/1000=2). Έτσι όταν εγώ θα ποντάρω στο «τάδε σημείο» 100€, εσύ θα παίζεις 200€ (αφού 100*2=200).

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Για να βρεις το πόσο αντιστοιχεί η κάθε μονάδα σου, θα πρέπει να κάνεις την παραπάνω διαίρεση μόνο μία φορά! Στην αρχή και πριν ξεκινήσεις! Μετά θα ξέρεις πόσο είναι η κάθε μονάδα σου και απλά θα πολλαπλασιάζεις κάθε φορά την δική σου μονάδα με το δικό μου ποντάρισμα!

Ελπίζω με τα παραπάνω παραδείγματα να έχεις καταλάβει το τι πρέπει να κάνεις όσον αφορά τις μετατροπές. Αν δεν τα καταφέρεις στείλε μου μνμ.

➡️Μέλος για ΙΟΥΝΙΟ⬅️
(η ενεργοποίηση μπορεί να γίνει έως και 31 Μαΐου)
➡️Μέλος ΟΛΟ το καλοκαίρι⬅️
(η ενεργοποίηση μπορεί να γίνει έως και 10 Ιουνίου)

ΔΩΡΟ

Πρώτο δώρο: Όλα τα μέλη που θα ενεργοποιήσουν τη συμμετοχή τους για το «Bet Of The Day» του Ιουνίου, ή για την «Καλοκαιρινή προσφορά» θα πάρουν ως δώρο δύο μοναδικά προγράμματα διαχείρισης χρημάτων (το ένα από αυτά αδημοσίευτο), τα οποία τα χρησιμοποιώ ο ίδιος στα δελτία μου στο Bet Of The Day. Θα τα πάρετε δώρο με σκοπό να τα χρησιμοποιείτε κι εσείς στα δικά σας δελτία (πέρα από τα δικά μου)

Δεύτερο δώρο: Όλοι όσοι ενεργοποιήστε τη συμμετοχή σας για τον Ιούνιο από τώρα, θα λαμβάνετε και όλα τα TIPS του «Bet Of The Day» του Μαΐου (όσα έχουν απομείνει μέχρι να κλείσει ο Μάιος)