Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Ψυχολογία στο στοίχημα....και διαχείρισή της

2023-02-24

Η έκβαση οποιασδήποτε ενασχόλησης λαμβάνει χώρα στην καθημερινότητα μας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ψυχολογία που μας διακατέχει. Το ίδιο ισχύει και στο στοίχημα όπου η ψυχολογία μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο και να αποτελέσει ισχυρό σύμμαχο ή...αντίπαλο.

Μία θετική έκβαση διαδοχικών κερδισμένων δελτίων, ισοδυναμεί με ανάταση της ψυχολογίας, ένα στοιχείο απαραίτητο για να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Το σημείο αυτό ωστόσο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, καθώς η θετική ψυχολογία που αποκτάμε μετά από ένα νικηφόρο σερί, θα πρέπει να διατηρηθεί εντός συγκεκριμένων ορίων. Εδώ είναι που καλούμαστε να επιδείξουμε αυτοσυγκράτηση παραμένοντας πιστοί στον στόχο μας και προσηλωμένοι πάνω στο business plan που έχουμε δημιουργήσει!

Ας περάσουμε και στην αντίπερα «όχθη», παίρνοντας το σενάριο της ήττας! Κανείς μας δεν θέλει να χάνει - κι ας είναι η ήττα πάντα «στο πρόγραμμα». Ναι, είναι απολύτως φυσιολογικό να νοιώθουμε στεναχωρημένοι λόγω της ήττας ή εξαιτίας μιας σειράς γεγονότων κατά την διάρκεια ενός αγώνα, τα οποία μας οδήγησαν στην ήττα! Ωστόσο, σταματάμε εκεί! Το πρόβλημα αρχίζει και μεγαλώνει όταν δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε το γεγονός της ήττας, μένοντας κολλημένοι σε αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα!

Το να αφήσουμε «πίσω» μας μία ήττα, δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε την ήττα. Σημαίνει ότι επιλέγουμε συνειδητά να προχωρήσουμε μπροστά, μαθαίνοντας από τα λάθη μας, αφού αν κάνουμε μία εσωτερική διαβούλευση, ίσως να ανακαλύψουμε τελικά, ότι...η ήττα οφείλεται αποκλειστικά σε δικές μας επιλογές!

💥💥💥 Στο βιβλίο μου, «Πλοηγός για το στοίχημα» μεταξύ άλλων, υπάρχουν ειδικά κεφάλαια τα οποία αν τα μελετήσεις και κυρίως δουλέψεις πάνω τους, θα σε βοηθήσουν αρκετά στο κομμάτι της ψυχολογίας. Θα δεις ορισμένα «τρικ» τα οποία θα σε βοηθήσουν στο να κρατήσεις καλή την ψυχολογία σου όταν έρχεσαι από συνεχόμενες νίκες, αλλά και θα δεις πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις...«χασούρες». Θα μάθεις επίσης το πως μπορείς να βάζεις στόχους, αλλά κυρίως πως να δουλεύεις με σκοπό να τους πετυχαίνεις! Μπορείς να το κατεβάσεις σε PDF μορφή με κόστος 6€, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ