Σουηδία Allsvenskan: Η μεγάλη επιστροφή (free tips)

2023-06-30

Μετά από 20ήμερη διακοπή, η Allsvenskan επιστρέφει αυτό το Σαββατοκύριακο στην ενεργό δράση! Για όσους δεν γνωρίζουν η συγκεκριμένη κατηγορία είναι από τις «αγαπημένες» μου λίγκες. Την παρακολουθώ «στενά» χρόνια τώρα, διατηρώ ενημερωμένα αρχεία στατιστικών που ούτε η επίσημη «Allsvenskan» δεν έχει και….στοιχηματικά θα είναι από τις «βασικές» μου επιλογές στο καλοκαιρινό μενού αγώνων!

Σ' αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσω ορισμένα χρήσιμα στατιστικά στοιχεία, σύμφωνα πάντα με τα όσα είδαμε από τις ομάδες τις πρώτες 12 αγωνιστικές (κάποιες εξ αυτών έχουν παίξει και 13 ματς).

ΣΑΒ. 16:00 Μπρομαποϊκάρνα – ΑΪΚ Στοκχόλμης

  • Η «Μπρόμα» είναι η ομάδα που μέχρι στιγμής παραχωρεί τα περισσότερα κόρνερ στους αντιπάλους της (7,08 κόρνερ/αγώνα). Στα 12 ματς που έδωσε, μόλις μία φορά κατάφερε να βγει νικήτρια στην συγκεκριμένη κατηγορία (απέναντι στην Σίριους με κόρνερ 6-3 υπέρ). Στα παιχνίδια της συνήθως (75%) έχουμε τουλάχιστον ένα γκολ στο Α' ημίχρονο. Ίδιο το ποσοστό (75%) και στο να σημειωθούν γκολ και στα δύο ημίχρονα. Στα εντός έδρας παιχνίδια της φέτος, μόλις σε ένα ματς δεν βρήκε δίχτυα (στο 0-0 κόντρα στην Γκέτεμποργκ). Σ' αυτό το ματς μάλιστα είχε τις περισσότερες δημιουργικές φάσεις για γκολ από κάθε άλλη αναμέτρηση στην έδρα της.
  • Η ΑΪΚ Στοκχόλμης αγνοεί την νίκη από την 3η αγωνιστική και πλέον φτάσαμε στην 13η. Λογικό αυτό, καθώς διαθέτει από τις χειρότερες επιθετικές γραμμές της κατηγορίας, μιας και μέχρι στιγμής σκοράρει κατά Μ.Ο. 0,73 γκολ/αγώνα. Στο Α' ημίχρονο πετυχαίνει 0,36 γκολ/αγώνα. Δεν έχει σκοράρει ποτέ το διάστημα 16'-30' και 61'-75'.

ΣΑΒ. 16:00 Ντέγκερφορς – Βάρναμο

  • Η Ντέγκερφορς είναι 2η στο σχετικό πίνακα με τις ομάδες που δέχονται τις περισσότερες προσπάθειες για γκολ από τους αντιπάλους της (13,77/αγώνα) και πρώτη στον πίνακα με τα εντός εστίας σουτ «κατά» (5,69/αγώνα). Οπότε, αφού δίνει «δικαιώματα», λογικό είναι να έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ στη λίγκα μέχρι τώρα (2,62 γκολ/αγώνα). Στο πρώτο ημίχρονο έχει δεχθεί γκολ σε όλα της τα παιχνίδια έως τώρα, ενώ στο 100% είναι και το «όβερ 1,5 γκολ τελικό». Τα περισσότερα γκολ τα έχει πετύχει στο διάστημα 16'-30'. Στα παιχνίδια της εμφανίζονται συχνά πολλά κόρνερ (Μ.Ο. υπέρ 5,23/κατά 6,00)
  • Η Βάρναμο επιθετικά δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Σκοράρει κατά Μ.Ο. 0,83 γκολ/αγώνα ενώ σε ποσοστό 91,67% έχει σκοράρει από 0 έως 1 γκολ στους αγώνες της.

ΣΑΒ. 18:30 Μάλμε – Σίριους

  • Η Μάλμε δημιορυγεί τις περισσότερες φάσεις για γκολ (14,58/αγώνα) ενώ σκοράρει κατά Μ.Ο. 2,58 γκολ/αγώνα. Έχει και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (μαζί με την Έλφσμποργκ – δέχονται 0,83 γκολ/αγώνα). Στα παιχνίδια της, σε ποσοστό 75% βλέπουμε τουλάχιστον 1 γκολ στο Α' ημίχρονο. Μαζί με την Βάρναμο, είναι οι ομάδες που κερδίζουν τα περισσότερα κόρνερ (6,92 κόρνερ/αγώνα)
  • Η Σίριους εκτός έδρας δεν έχει δεχθεί ποτέ γκολ και στα δύο ημίχρονα. Σε ποσοστό 83,33% βλέπουμε στα παιχνίδια της, να σημειώνεται τουλάχιστον ένα γκολ στο Α' ημίχρονο. Ίδιο το ποσοστό και στο «όβερ 1,5 γκολ τελικό» αλλά και στο «συνολικά γκολ: 2-4».

ΠΡΟΣΟΧΗ, οι τελικές που προτάσεις για τα παραπάνω παιχνίδια και αφού ενσωματωθούν σ΄αυτά η ειδησεογραφία, θα ανέβουν το Σάββατο στο «Bet Of The Day»

Όσοι δεν είστε μέλη την συγκεκριμένη στήλη, μπορείτε να ενεργοποιήστε την συμμετοχή σας μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (30-06-23) και ώρα 23:59. Μετά χάνεται από το σύστημα η δυνατότητα ενεργοποίησης και θα πρέπει να περιμένετε για το membership του Αυγούστου!