Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Σουηδία: ΧΑΜΑΡΜΠΙ - ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ

2023-06-08

*** Το παιχνίδι διεξάγεται το απόγευμα της Παρασκευής (9/6/23), στις 20:00.

Από τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη έρχεται η Χάμαρμπι. Από μεγάλο «διπλό» μέσα στη Νόρκεπινγκ η Μπρόμαποϊκάρνα. Στις αγορές ο «άσος» χαμηλός τόσο στο άνοιγμα, όσο και από τότε μέχρι τώρα. Οι παίκτες του στοιχήματος (οι περισσότεροι), «βλέπουν» αντίδραση της Χάμαρμπι σ' αυτό το ματς.

Από το συγκεκριμένο ζευγάρι προκύπτει ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο! Και οι δυο τους αργούν να βρουν δίχτυα! Χαρακτηριστικός είναι ο πίνακας με το «γκολ έως το 28ο λεπτό», εκεί όπου βρίσκουμε την Χάμαρμπι να έχει πετύχει γκολ μέχρι τότε σε ποσοστό 8,33%, ενώ η Μπρομαποϊκάρνα σε ποσοστό 9,09%. Μικρά και τα ποσοστά τους στο να δεχθούν γκολ στο συγκεκριμένο χρονικό όριο. Αν ρίξουμε μια ματιά και στον πίνακα με το «όβερ 0,5 γκολ ημίχρονο» βγαίνει εύκολα το συμπέρασμα πως το δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, είναι αρκετά παραγωγικό και για τις δύο ομάδες (66,67% για Χάμαρμπι και 72,73% για Μπρόμα).

Πολύ πάνω από το Μ.Ο. της λίγκας είναι η επαλήθευση του «όβερ 1,5 γκολ τελικό» και για τις δύο ομάδες (στο 83,33% για Χάμαρμπι και 81,82% η Μπρομαποϊκάρνα, τη στιγμή που η λίγκα έχει Μ.Ο. 75,38%).

Παρόμοια η εικόνα και για την επιλογή «συνολικά γκολ: 2-4», με τις δύο ομάδες να έχουν ψηλότερα ποσοστά επαλήθευσης απ' ότι ο Μ.Ο. όλων των ομάδων στη Σουηδία.

Από τα παραπάνω προκύπτουν αρκετά σημεία. Προσωπικά θα ρισκάρω με τα εξής:

  • *Όβερ 0,5 γκολ στο διάστημα 30:00-45:00 σε απόδοση «2,40»
  • Combo: Περισσότερα κόρνερ η Χάμαρμπι & όβερ 1,5 γκολ στο ματς σε απόδοση «1,57»

*** Όπως διαβάσατε και παραπάνω, οι επιλογές που αναφέρονται στηρίζονται αποκλειστικά στην στατιστική. Οι τελικές μου επιλογές (οι οποίες δεν βασίζονται αποκλειστικά και μόνο σε έναν παράγοντα, πχ στατιστική) θα αναρτηθούν την ημέρα του αγώνα στο  «Bet Of The Day»