Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Σουηδία: Ντέγκερφορς - Χάλμσταντ

2023-04-08

Η Ντέγκερφορς αν και έχασε, «άρεσε» στην πρεμιέρα της. Αγωνίστηκε μέσα στην «Tele 2 Arena» με αντίπαλο την Χάμαρμπι και για τα δεδομένα της, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε αρκετές φάσεις, δέχθηκε λιγότερες απ' ότι όλοι μας περιμέναμε και το τελικό 3-1 την αδικεί! Για το σημερινό ματς, ο Σόλμπεργκ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει εντελώς «λευκό» το απουσιολόγιο του!

Η Χάλμσταντ για 60 λεπτά έκανε ότι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΪΚ, πετυχαίνοντας μέχρι τότε 2 γκολ. Στο τελευταίο μισάωρο στόχος της ήταν να κρατήσει το τρίποντο και το βάρος έπεσε στην άμυνα. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που αν και της δόθηκαν χώροι, ειδικά μετά την μείωση του σκορ από την ΑΪΚ, δεν τους εκμεταλλεύτηκε (δεν δημιούργησε ουσιαστική φάση). Όσον αφορά το σημερινό ματς, ο Χάγκλουντ πήρε στη «Stora Valla» ότι καλύτερο διαθέτει, αφού δεν έχουν αναφερθεί απουσίες.

Στην «προϊστορία» συναντάμε της δύο ομάδες να έχουν πολλά ματς στην Superettan μεταξύ τους. Σε επίπεδο Allsvenkan το 2021 συναντήθηκαν για πρώτη φορά με την Ντέγκερφορς να κερδίζει εντός έδρας και να παίρνει το «Χ» στο Χάλμσταντ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ντέγκερφορς εμφανίζεται ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της. Μετράει δέκα σερί αγώνες χωρίς ήττα. Στην πρεμιέρα έδειξε καλά δείγμα μέσα σε μία έδρα που δύσκολα θα περάσει ο καθένας! Γενικά, με τα όσα είδαμε μέχρι τώρα και από τις δύο ομάδες, θεωρώ πως η Ντέγκερφορς έχει το προβάδισμα. Ο «άσος» σε απόδοση «2,30» ικανοποιητικός…

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σας ρώτησα τί θέλετε εσείς να βάλω σε προσφορά εξαιτίας της Black Friday και εγώ….έβαλα ακόμα περισσότερα από αυτά που ζητήσατε!

Στη Σουηδία πέφτει η αυλαία της Allsvenskan για το 2023. Σήμερα στις 16:00 διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική και ως συνήθως (μιας και χρόνια παρακολουθώ «στενά» την συγκεκριμένη κατηγορία») τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες!

Σας χρωστάω κάτι! Από την περασμένη Τρίτη σας υποσχέθηκα πως σήμερα Παρασκευή, θα σας δώσω ΔΩΡΕΑΝ ένα στημένο ματς σε "ημίχρονο/Τελικό" από την τελευταία αγωνιστική της Σουηδίας!

Στην αγαπημένη Allsvenskan φτάσαμε στο φινάλε. Την Κυριακή διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική, ωστόσο εμείς στοιχηματικά δεν θα ασχοληθούμε με το κίνητρο.... αλλά με μια πληροφορία που κάνει λόγο για μιλημένο "ημίχρονο/τελικό".

Το «X-Ray Tips» είναι, παγκοσμίως, το καλύτερο πρόγραμμα ανάλυσης αριθμητικών δεδομένων για ποδοσφαιρικούς αγώνες! Αναλύει 14 διαφορετικούς παράγοντες και μας παρουσιάζει τις πιθανότητες επαλήθευσης για κάθε σημείο!

Ουφφφ…το μαρτύριο με τις εθνικές ομάδες τελείωσε! Από αύριο Παρασκευή μπαίνουμε, στοιχηματικά, σε κανονικούς ρυθμούς! Ήδη δηλαδή, προσωπικά το έχω κάνει, καθώς από την αρχή της εβδομάδας δουλεύω πάνω στα παιχνίδια του Σ/Κ…