Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Σουηδία: Ντέγκερφορς - Χάλμσταντ

2023-04-08

Η Ντέγκερφορς αν και έχασε, «άρεσε» στην πρεμιέρα της. Αγωνίστηκε μέσα στην «Tele 2 Arena» με αντίπαλο την Χάμαρμπι και για τα δεδομένα της, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε αρκετές φάσεις, δέχθηκε λιγότερες απ' ότι όλοι μας περιμέναμε και το τελικό 3-1 την αδικεί! Για το σημερινό ματς, ο Σόλμπεργκ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει εντελώς «λευκό» το απουσιολόγιο του!

Η Χάλμσταντ για 60 λεπτά έκανε ότι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΪΚ, πετυχαίνοντας μέχρι τότε 2 γκολ. Στο τελευταίο μισάωρο στόχος της ήταν να κρατήσει το τρίποντο και το βάρος έπεσε στην άμυνα. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που αν και της δόθηκαν χώροι, ειδικά μετά την μείωση του σκορ από την ΑΪΚ, δεν τους εκμεταλλεύτηκε (δεν δημιούργησε ουσιαστική φάση). Όσον αφορά το σημερινό ματς, ο Χάγκλουντ πήρε στη «Stora Valla» ότι καλύτερο διαθέτει, αφού δεν έχουν αναφερθεί απουσίες.

Στην «προϊστορία» συναντάμε της δύο ομάδες να έχουν πολλά ματς στην Superettan μεταξύ τους. Σε επίπεδο Allsvenkan το 2021 συναντήθηκαν για πρώτη φορά με την Ντέγκερφορς να κερδίζει εντός έδρας και να παίρνει το «Χ» στο Χάλμσταντ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Ντέγκερφορς εμφανίζεται ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της. Μετράει δέκα σερί αγώνες χωρίς ήττα. Στην πρεμιέρα έδειξε καλά δείγμα μέσα σε μία έδρα που δύσκολα θα περάσει ο καθένας! Γενικά, με τα όσα είδαμε μέχρι τώρα και από τις δύο ομάδες, θεωρώ πως η Ντέγκερφορς έχει το προβάδισμα. Ο «άσος» σε απόδοση «2,30» ικανοποιητικός…

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Πρώτα απ' όλα εύχομαι σε όλους σας να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι μαζί με τις οικογένειές σας! Από εκεί και πέρα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε! Είτε ως μέλη στις υπηρεσίες μου από τον Νοέμβριο που ξεκίνησα, είτε αγοράζοντας κάποιο από τα προγράμματά μου ή παρακολουθώντας τα εκπαιδευτικά βίντεο.

Η περίοδος «προσφοράς» λήγει σε λίγες ημέρες και από 1η Ιουνίου το site γυρίζει σελίδα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις παρακάτω αλλαγές: