Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Στόχος... τα γιορτινά έξοδα!

2022-12-12

Καλή εβδομάδα σε όλους! Κοντά στα 100€ καθαρό κέρδος μετράει η νέα ανανεωμένη στήλη «Προτάσεις». Θυμίζω πως από το Σάββατο, μπορείτε να βρείτε δύο ενότητες στις «Προτάσεις». Την Green Line με σημεία που κατά τη μελέτη μου συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες επαλήθευσης και την Red Line όπου μπαίνουν σημεία με μεγαλύτερες αποδόσεις!

Και στις δύο ενότητες κάνουμε διαχείριση χρημάτων με σκοπό, τόσο για να γνωρίζετε την δυναμική του κάθε σημείου που προτείνω, όσο και για όσους θέλουν να με ακολουθήσουν πιστά -εκτός από τα σημεία-και στη διαχείριση χρημάτων! Το αποτέλεσμα της διαχείρισης χρημάτων, το βλέπετε στην αρχική σελίδα!

Πριν περάσουμε στο «σήμερα», να πως πως στόχος μας για τον Δεκέμβρη, είναι να βγάλουμε όλα τα έξοδα που θα κάνουμε τις γιορτινές ημέρες! Δεν αναφέρομαι σε τέλη κυκλοφορίας κλπ, καθώς ξεκινήσαμε αργά (από 10 Δεκεμβρίου).

Για σήμερα Δευτέρα, στο μενού των «Προτάσεων» θα βρείτε ένα ματς στην Green Line και δύο στην Red Line! Όσοι δεν είστε μέλη, μπορείτε να ενεργοποιήστε την πρόσβασή σας στη στήλη με μόλις 20€ για 30 ημέρες - ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ