Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Στρατηγική πονταρίσματος για το «μεροκάματο»...

2022-10-31

Θα σου παρουσιάσω παρακάτω μία στρατηγική πονταρίσματος από την οποία μπορούμε να βγάλουμε «μεροκάματο» κάθε μέρα! Το καλό με την συγκεκριμένη μεθοδολογία είναι πως οι πιθανότητες είναι μαζί μας!

Δώσε βάση...

  1. Εξ' αρχής επιλέγεις παιχνίδι στο οποίο περιμένεις να σημειωθούν πολλά γκολ!
  2. Στη συνέχεια επιλέγεις το ποσό που θες να κερδίσεις από τον αγώνα! Εδώ θέλει προσοχή, καθώς ένα μεγάλο ποσό που ενδεχομένως θα θες να κερδίσεις, ίσως να μην μπορείς να το υποστηρίξεις (να ποντάρεις το κατάλληλο ποσό)
  3. Παίζεις όταν ξεκινήσει το ματς (ή λίγα λεπτά πριν τη σέντρα) να σημειωθεί γκολ μέχρι το 10'. Πόσα παίζεις; Εφαρμόζεις τον τύπο: Επιθυμητό κέρδος / (απόδοση -1)
  4. Μόλις το παιχνίδι πάει στο 7', τότε θεωρείς χαμένο το στοίχημα (αν και στην ουσία έχεις ακόμα ένα τρίλεπτο) και παίζεις το επόμενο bet. Παίζεις να σημειωθεί γκολ μέχρι το 20'. Πόσα παίζεις; Εφαρμόζεις τον τύπο: Συνολικές απώλειες+Επιθυμητό κέρδος / (απόδοση -1)
  5. Μόλις το παιχνίδι πάει στο 17', τότε θεωρείς χαμένο το στοίχημα (αν και στην ουσία έχεις ακόμα ένα τρίλεπτο) και παίζεις το επόμενο bet. Παίζεις να σημειωθεί γκολ μέχρι το 30'. Πόσα παίζεις; Εφαρμόζεις τον τύπο: Συνολικές απώλειες+Επιθυμητό κέρδος / (απόδοση -1)

Εννοείται ότι συνεχίζεις να ποντάρεις μέχρι να μπει το γκολ σύμφωνα με την παραπάνω τεχνική. Εφαρμόζοντας αυτή τη τακτική τότε όποτε και να μπει το γκολ, θα έχεις κερδίσει τουλάχιστον το αρχικό ποσό που ζητούσες να κερδίσεις! Λέω «τουλάχιστον» καθώς αν σημειωθεί γκολ μέσα στο τρίλεπτο από το 7' έως το 10' (ή 17'-20' ή 27'-30' ή 37'40'...) τότε τα κέρδη είναι υπερβολικά περισσότερα απ' ότι αρχικά ζητούσες!

Όπως αντιλαμβάνεσαι, το βασικότερο όλων είναι να βρεις ματς στα οποία θα σημειωθούν πολλά γκολ! Πρόσεχε, να ξεκινάς μόνο με παιχνίδια στα οποία θεωρείς ότι θα σημειωθούν πολλά γκολ και όχι με παιχνίδια που απλά ....δεν θα τελειώσουν 0-0!


Για το πως λειτουργεί το παραπάνω πρόγραμμα, αλλά και για να πάρεις μία ιδέα από τη συγκεκριμένη τεχνική πονταρίσματος, μπορείς να δείς το παρακάτω βιντεάκι


Έχω δημιουργήσει ένα excel όπου, όσοι από εσάς εφαρμόζετε την μέθοδο για το «μεροκάματο»., θα σας φανεί πολύ χρήσιμο - ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΕΔΩ

➡ Aν έρχεσαι σε επαφή τώρα με τη συγκεκριμένη μέθοδο πονταρίσματος, θα σου πρότεινα να κάνουμε μία On Line συνεδρία μαζί πρώτα, προκειμένου να μάθεις: Πώς ποντάρουμε, Πως βρίσκουμε μόνοι μας τα κατάλληλα παιχνίδια (μέσα σε δευτερόλεπτα), Τί κάνουμε αν δεν μπει το γκολ....καθώς επίσης και κάποια tips προκειμένου να αυξηθούν τα κέρδη μας! Αυτό που θα χρειαστείς για μία OnLine συνεδρία, είναι ένα e-mail της google (gmail), ίντερνετ, ακουστικά και μικρόφωνο! Η διάρκεια είναι περίπου 1 ώρα. Κλείσε μία On LINE συνεδρία κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ και στη συνέχεια θα σου στείλω εγώ e-mail με σκοπό να ορίσουμε το OnLine ραντεβού μας (πότε βολεύει και εσένα και εμένα).