Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Τα κάνω όλα σωστά;

2023-02-01

Η απάντηση στον παραπάνω τίτλο, είναι ξεκάθαρα όχι! Απεχθάνομαι τους πανηγυρισμούς μετά από νίκη/νίκες. Και ειδικά εκείνους τους πανηγυρισμούς με τυμπανοκρουσίες που έχουν ως στόχο να εξαπατήσουν κόσμο! Ναι, να εξαπατήσουν, καθώς στην πραγματικότητα, προβάλλουν μόνο τις επιτυχίες τους με σκοπό την αύξηση των μελών τους.... χωρίς να τους ενημερώνουν για την.... γενική σούμα!

Σε αυτό το άρθρο δεν θα σας παρουσιάσω τις επιτυχίες μου. Είπαμε το απεχθάνομαι! Θα σας σας δώσω μία δίμηνη εικόνα, έναν απολογισμό αν θέλετε.... για το τί έγινε εδώ στο site τους μόλις δύο μήνες λειτουργίας του.

Ξεκινάμε με τα αρνητικά! Ναι, είπαμε, δεν τα κάνω όλα σωστά! Red Line! Πάτος! Και τους δύο μήνες που έτρεξα την συγκεκριμένη ενότητα μετρήσαμε ζημιές! Ζημιές που στην τελική σούμα δεν επηρέασαν, αλλά αν κάποιος έπαιζε μόνο Red Line, τότε σίγουρα θα είναι χαμένος!

Περνάμε στην Green Line. Η ενότητα αυτή μας άφησε καλά κέρδη τον πρώτο μήνα και οριακές ζημιές τον δεύτερο μήνα! Στην γενική σούμα το πρόσημο είναι σαφώς θετικό.

Στην ενότητα "μεροκάματο" κοιτάζοντας το ιστορικό (το ανεβάζω στο κανάλι μου στο Telegram) εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα πως είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στο site και όχι μόνο! Η συγκεκριμένη τεχνική πονταρίσματος είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στο στοίχημα παγκοσμίως! Είμαι περήφανος γι' αυτή, καθώς πρόκειται για μία δική μου αποκλειστικά ανακάλυψη, τόσο στη μεθοδολογία πονταρίσματος (που μας προσφέρει extra κέρδη), όσο και από άποψη βοηθητικών εργαλείων (DEF). Τα κέρδη λοιπόν, της συγκεκριμένης ενότητας αγγίζουν σχεδόν τα 2000€ αυτό το δίμηνο (για όσους ζητούσαν μόλις 10€ ανά παιχνίδι).

Πρόσφατο project είναι το LIVE BET για το οποίο δεν μπορώ να σας γράψω καθώς τρέχει μόλις μία εβδομάδα! Τα μέχρι τώρα δείγματα πάντως, δείχνουν πως θα ξεπεράσει σε κέρδη και αυτά από το "μεροκάματο". Δεν είναι μόνο το μεγάλο ποσοστό επαλήθευσης των σημείων εκεί, αλλά και ο τρόπος παιχνιδιού.... που μας κάνει να κερδίζουμε ΠΑΝΤΑ (ναι, πάντα, δεν είναι υπερβολή).

Κλείνοντας και αφού ευχηθώ καλό μήνα σε όλους, θα ήθελα να γνωρίζετε πως θα αποβάλλω από τον χρόνο μου αυτό το οποίο αποδεδειγμένα δεν δουλεύει σε μένα. Ως εκ τούτου, πλέον από αύριο, δεν θα υφίσταται  Red Line στην στήλη Προτάσεις.

Τέλος να πω, πως ο Φεβρουάριος, αν και "κουτσός" έχει πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες (περισσότερες από τον Ιανουάριο) και όλες αυτές θα κοιτάξω να τις εκμεταλλευτώ, προσφέροντας μεγαλύτερα κέρδη σε όσους με στηρίζουν, είτε στην στήλη "ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ", είτε στο "LIVE BET"