Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Θες να κερδίσεις 30€ σήμερα; (τουλάχιστον)

2023-01-29

Καλή Κυριακή σε όλους! Σήμερα επέλεξα να σας παρουσιάσω τα παιχνίδια τη ενότητας «Μεροκάματο» που θα την βρείτε μαζί με τις ενότητες «Red Line» και «Green Line» στην συνδρομητική στήλη «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ».

Ήξερες ότι...

Η μέθοδος πονταρίσματος για το «μεροκάματο» είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στο στοίχημα, καθώς μας εξασφαλίζει κατά ένα μεγάλο ποσοστό, ένα μηνιαίο εισόδημα, σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο τρόπο παιχνιδιού!

Μέχρι τώρα...

Κάθε μήνα, εδώ και μήνες, όσοι ασχολούμαστε σοβαρά με τον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, βγάζουμε κέρδος. Κέρδος που σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να ισχυριστούμε πως μας κάνει οικονομικά ανεξάρτητους, αλλά σε κάθε περίπτωση ικανό να μας καλύψει πάγιες μηνιαίες οικογενειακές ανάγκες (πληρωμές φροντιστηρίων, λογαριασμών, ενοικίου κλπ). Μέχρι τώρα, τον Ιανουάριο, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω εικόνα τα κέρδη μας ανέρχονται περίπου στα 650€!


Μπορείς κι εσύ...

Αν αναρωτιέσαι για το αν μπορείς κι εσύ να το κάνεις, ένα θα σου πω: Την μέθοδο πονταρίσματος για το «μεροκάματο» μπορεί να την εφαρμόσει οποιοσδήποτε. Δεν απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις ούτε μαθηματικών....ούτε καν καλά-καλά να γνωρίζει κάποιος από στοίχημα!!!

Εκπαίδευση...

Για να μάθεις πως λειτουργεί, έχω δημιουργήσει ένα 👉 άρθρο, αλλά και ένα 👉 βίντεο στο YouTube που θα σε βοηθήσουν. Αν νομίζεις ότι έχεις απορίες τότε κλείσε μία 👉 On Line συνάντηση μαζί μου (κλικ εδώ) με σκοπό όχι μόνο να σου λύσω τις οποίες απορίες, αλλά να σε βοηθήσω στο να αυξήσεις κατά πολύ τις πιθανότητες να πετύχεις (θα μάθεις να βρίσκεις μόνος σου τους κατάλληλους αγώνες μέσα δευτερόλεπτα, θα μάθεις ορισμένα «τρικ» που κάνουμε να μεγαλώνουμε το κέρδος κάθε φόρα κ.α.)

Τα σημερινά...

Για σήμερα Κυριακή έχω ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις όπου μπορούμε να εφαρμόσουμε την μέθοδο. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις: Ολυμπιακός - ΟΦΗ, Φενέρμπαχτσε - Κασίμπασα και Παρί Σεν Ζερμέν - Ρεμς. Στα παραπάνω ματς, ζητώντας 10€ καθαρό κέρδος ανά παιχνίδι, στο τέλος της ημέρας θα έχουμε τουλάχιστον 30€ κέρδη. Αν αναρωτιέσαι για ποιο λόγο γράφεται η λέξη «τουλάχιστον», σημαίνει πως δεν είδες το παραπάνω πεδίο ...περί εκπαίδευσης!

ΥΓ. Επιπλέον, σήμερα Κυριακή, στις  «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» θα βρείτε έξι σημεία από τρεις αναμετρήσεις στην ενότητα Green Line καθώς επίσης και δύο δελτία στην Red Line  με δικαίωμα στο λάθος (δύο συστήματα)