Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Θες να βγάλεις σήμερα 50€ (τουλάχιστον); Δες τι πρέπει να κάνεις…

2023-04-09

Παρακάτω σας παρουσιάζω πέντε αναμετρήσεις, «ιδανικές» για να εφαρμόσουμε την τεχνική πονταρίσματος για το «μεροκάματο».

Για όσους δεν γνωρίζουν, η συγκεκριμένη τεχνική πονταρίσματος είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στο στοίχημα, καθώς μας εξασφαλίζει κάθε μήνα ένα εισόδημα!

Το καλό με την συγκεκριμένη μέθοδο είναι πως για να την εφαρμόσει κάποιος δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις, ούτε από στοίχημα, ούτε από μαθηματικά!

Όσοι έχουν εκπαιδευτεί πάνω στην μέθοδο, παίζοντας έτσι όπως έχουν μάθει τα παραπάνω παιχνίδια, θα βάλουν στο τέλος της ημέρας στην τσέπη τους…τουλάχιστον 50€

Αν θες να μάθεις κι εσύ τον τρόπο που κάνουμε παιχνίδι, αλλά και όλα τα μυστικά της τεχνικής πονταρίσματος για το «μεροκάματο», κάνε κλικ εδώ

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Κάτι μοναδικό έως τώρα σας παρουσιάζουμε σήμερα στην FREE ZONE. Καθίσαμε, διαβάσαμε τις X-RAY αναλύσεις και σας παρουσιάζουμε ορισμένα από τα καλύτερα VALUE σημεία της Κυριακής!

Η αγάπη μου για τη Σουηδία είναι γνωστή (οι παλιοί ξέρουν). Η φετινή Allsvenskan ξεκινάει τέλος Μαρτίου, ωστόσο το σύστημα διεξαγωγής του κυπέλλου στη Σουηδία είναι τέτοιο, που το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον πάντα κάθε χρόνο, ξεκινάει περίπου 1μιση μήνα νωρίτερα!

Η XRAY ανάλυση στους αγώνες της Παρασκευής 16/02/2024 έχει ολοκληρωθεί! Στην παραπάνω φωτογραφία, έχω ξεχωρίσει το καλύτερο σημείο της ημέρας σε καθεμιά κατηγορία σύμφωνα με τις πιθανότητες επαλήθευσης (και όχι με βάση το αν είναι ή όχι VALUE).

Η πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες του www.loxagosb.com μέχρι τώρα, ήταν μηνιαία! Ωστόσο επειδή το στοίχημα για πολλούς, δεν είναι (ή δεν μπορεί να είναι) καθημερινή υπόθεση, δημιουργήσαμε το Daily Pass για: