Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Θες να βγάλεις σήμερα 50€ (τουλάχιστον); Δες τι πρέπει να κάνεις…

2023-04-09

Παρακάτω σας παρουσιάζω πέντε αναμετρήσεις, «ιδανικές» για να εφαρμόσουμε την τεχνική πονταρίσματος για το «μεροκάματο».

Για όσους δεν γνωρίζουν, η συγκεκριμένη τεχνική πονταρίσματος είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στο στοίχημα, καθώς μας εξασφαλίζει κάθε μήνα ένα εισόδημα!

Το καλό με την συγκεκριμένη μέθοδο είναι πως για να την εφαρμόσει κάποιος δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις, ούτε από στοίχημα, ούτε από μαθηματικά!

Όσοι έχουν εκπαιδευτεί πάνω στην μέθοδο, παίζοντας έτσι όπως έχουν μάθει τα παραπάνω παιχνίδια, θα βάλουν στο τέλος της ημέρας στην τσέπη τους…τουλάχιστον 50€

Αν θες να μάθεις κι εσύ τον τρόπο που κάνουμε παιχνίδι, αλλά και όλα τα μυστικά της τεχνικής πονταρίσματος για το «μεροκάματο», κάνε κλικ εδώ

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σας ρώτησα τί θέλετε εσείς να βάλω σε προσφορά εξαιτίας της Black Friday και εγώ….έβαλα ακόμα περισσότερα από αυτά που ζητήσατε!

Στη Σουηδία πέφτει η αυλαία της Allsvenskan για το 2023. Σήμερα στις 16:00 διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική και ως συνήθως (μιας και χρόνια παρακολουθώ «στενά» την συγκεκριμένη κατηγορία») τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες!

Σας χρωστάω κάτι! Από την περασμένη Τρίτη σας υποσχέθηκα πως σήμερα Παρασκευή, θα σας δώσω ΔΩΡΕΑΝ ένα στημένο ματς σε "ημίχρονο/Τελικό" από την τελευταία αγωνιστική της Σουηδίας!

Στην αγαπημένη Allsvenskan φτάσαμε στο φινάλε. Την Κυριακή διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική, ωστόσο εμείς στοιχηματικά δεν θα ασχοληθούμε με το κίνητρο.... αλλά με μια πληροφορία που κάνει λόγο για μιλημένο "ημίχρονο/τελικό".

Το «X-Ray Tips» είναι, παγκοσμίως, το καλύτερο πρόγραμμα ανάλυσης αριθμητικών δεδομένων για ποδοσφαιρικούς αγώνες! Αναλύει 14 διαφορετικούς παράγοντες και μας παρουσιάζει τις πιθανότητες επαλήθευσης για κάθε σημείο!

Ουφφφ…το μαρτύριο με τις εθνικές ομάδες τελείωσε! Από αύριο Παρασκευή μπαίνουμε, στοιχηματικά, σε κανονικούς ρυθμούς! Ήδη δηλαδή, προσωπικά το έχω κάνει, καθώς από την αρχή της εβδομάδας δουλεύω πάνω στα παιχνίδια του Σ/Κ…