Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Το «XRAY» επιστρέφει στο #stotameio

2024-07-08

Από την Τρίτη 9 Ιουλίου #stotameio θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε τις αναλύσεις αριθμητικών δεδομένων πάνω σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μέσα από το μοναδικό παγκοσμίως πρόγραμμα …. «XRAY»!

Για όσους δεν γνωρίζουν, το «XRAY» είναι ένα πρόγραμμα ανάλυσης αριθμητικών δεδομένων το οποίο αναλύει 14 διαφορετικούς παράγοντες πάνω σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και μας βγάζει τις πιθανότητες επαλήθευσης κάθε σημείου νίκης (1Χ2) αλλά και τις πιθανότητες επαλήθευσης σε γκολ (Over/Under 1,5 γκολ, Over/Under 2,5 γκολ, GG/NG).

Ταυτόχρονα μας βγάζει και την δίκαιη απόδοση που θα πρέπει να βρούμε στις στοιχηματικές, για να ποντάρουμε! Καθημερινά, θα λαμβάνεις στο email σου όλες τις αναλύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από εμάς μέσα από το «XRAY» πρόγραμμα! 

👉Για να μπεις στη λίστα μελών, κάνε κλικ εδώ και ενεργοποίησε τη συμμετοχή σου για 30 ημέρες στο XRAY.

*** Προσοχή, όσοι είχατε την εμπειρία της συνδρομή με το «XRAY» παλιότερα (τον χειμώνα που μας πέρασε), να σας ενημερώσουμε ότι: Δεν θα βλέπετε εκατοντάδες παιχνίδια κάθε φορά, αλλά συγκεκριμένα ματς, επιλεγμένα με όριο τα 15-40 ματς ανά ημέρα (ανάλογα το μενού που υπάρχει). Επίσης, δίπλα από το κάθε ματς, θα βλέπετε και έτοιμη την στοιχηματική πρόταση που αξίζει να πονταριστεί!