Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Το κέρδος είναι δεδομένο και όχι το ζητούμενο!

2023-02-12

Σκοπός της λειτουργίας της συγκεκριμένης ιστοσελίδας ήταν, είναι και θα είναι να προσφέρει στον επισκέπτη/παίκτη του στοιχήματος, υπηρεσίες/εργαλεία που θα τον βοηθήσουν να κερδίζει τις καθημερινές μάχες με τους Μπούκμεϊκερς.

Εδώ, έχουμε περάσει το στοίχημα σε άλλο επίπεδο. Τί εννοώ; Μέχρι χθες για να βγούμε νικητές απέναντι στους Μπούκμεϊκερς θα έπρεπε απλά να επαληθευτούν οι όποιες στοιχηματικές μας επιλογές!

Έρχονται τα στοιχηματικά εργαλεία του «Λοχαγού» και μας λένε τί; Μην αγχώνεσαι αν δεν κερδίζεις συνέχεια, αφού με μία νίκη θα πληρωθείς και όλα σου τα χαμένα δελτία. Και μάλιστα, όχι μόνο θα πάρεις τα χρήματα που έχασες, αλλά θα τα πληρωθείς σαν να τα κέρδισες!

Και εκεί που λέμε ότι έχουμε βρει το κατάλληλο τρόπο να κάνουμε «πλακίτσα» στους Μπούκμεϊκερς, πλέον, ανακαλύπτουμε πως υπάρχει τρόπος να κερδίζουμε και από δελτία τα οποία δεν τα έχουμε παίξει καν! Ναι καλά διάβασες! Πληρωνόμαστε δελτία τα οποία δεν τα έχουμε παίξει....

Πως γίνεται αυτό; Τα πράγματα απλά! Κατεβάζεις το MBL πρόγραμμα (κλικ εδώ) και ταυτόχρονα έρχεσαι στο κλειστό γκρουπ του «Λοχαγού» (κλικ εδώ). Εκεί, θα ανακαλύψεις όλα τα παραπάνω και θα διαπιστώσεις και ο ίδιος πως έχουμε περάσει το στοίχημα... σε άλλο επίπεδο!