Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Τζουργκάρντεν - Γκέτεμποργκ: «Κόντρα» στην ροή…(free tips)

2023-04-23

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην Allsvenskan της Σουηδίας.

Το μεσημέρι στις 16:00, στην «Tele 2 Arena» η Τζουργκάρντεν φιλοξενεί την Γκέτεμποργκ. Οι γηπεδούχοι, η οποίοι σύμφωνα με τα Μ.Μ.Ε. της Σουηδίας εμφανιζόταν ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πριν την έναρξη της σεζόν, θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες «γκέλες»!

Η Γκέτεμποργκ πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα εδώ και 12 χρόνια, αφού μετά από τρεις αγωνιστικές έχει το απόλυτο «μηδέν»! Και σε βαθμούς, αλλά και στα γκολ (η μοναδική ομάδα που δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ακόμα). Το έχω αναφέρει και σε προηγούμενα post πως για την Γκέτεμποργκ μόνο τυχαία δεν είναι τα αποτελέσματά της. Η μέχρι τώρα εικόνα της, δείχνει ακριβώς το τί πραγματικά συμβαίνει στο σύλλογο γενικότερα! Το ενθαρρυντικό για τους παίκτες της Γκέτεμποργκ, είναι πως οι φίλαθλοι τους στηρίζουν! Για την ακρίβεια είναι οι μόνοι που στηρίζουν, καθώς τα έχουν με τον προπονητή και με την διοίκηση την οποία την χαρακτηρίζουν… ανύπαρκτη! Για τον αγώνα στην «Tele 2 Arena» θα βρεθούν πάνω από 1000 φίλοι της ομάδας!

Στοιχηματικά… η Τζουργκάρντεν είναι το φαβορί και θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα, θα επιστρέψει στις νίκες! Ωστόσο, έχοντας ως «δεδομένο» ότι οι πρωτευουσιάνοι θα σκοράρουν, θα στοχεύσω στο να σκοράρει και η Γκέτεμποργκ. Ναι, πάω κόντρα στην μέχρι τώρα εικόνα των φιλοξενούμενων, αλλά έχω λόγους! Καταρχάς έχω δει όλα τα παιχνίδια και των δύο ομάδων! Η Τζουργκάρντεν μπορεί επιθετικά αν ανά διαστήματα να βγάζει «φωτιές», όμως αμυντικά έχει τα θεματάκια της. Από την άλλη, η Γκέτεμποργκ μέχρι τώρα, μπορεί να μην έχει βρει αντίπαλα δίχτυα, όμως δημιουργούσε φάσεις που τελικά «χαλούσαν» στη λεπτομέρεια! Επίσης, αν προσθέσω και το γεγονός πως για την Τζουργκάρντεν αγωνίζεται ο 3ος τερματοφύλακας της ομάδας και μέχρι τώρα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη (υπεύθυνος για το 1-0 της Χάλμσταντ την προηγούμενη αγωνιστική) με κάνουν να πιστεύω πως αυτό το «1,85» για το «γκολ/γκολ», είναι μία πάρα πολύ καλή περίπτωση!