Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Βάρμπεργκ – Μάλμε: Ποντάρισμα στα κόρνερ (free tips)

2023-05-04

Την ευκαιρία να μείνει από νωρίς μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχει σήμερα η Μάλμε, καθώς αντιμετωπίζει μία από τις χειρότερες ομάδες της Σουηδίας. Η Βάρμπεργκ είναι πρώτη στο σχετικό πίνακα με τις λιγότερες προσπάθειες για γκολ εντός εστίας. Δίνει μεγάλη έμφαση στην άμυνα, ωστόσο καμία ομάδα δεν έμεινε στην κατηγορία παίζοντας μόνο για το «0-0» κάθε φορά.

Η Μάλμε δείχνει να έχει «στρώσει». Δεν είναι μόνο αυτό το 5/5 νίκες που έχει φέτος, αλλά κυρίως ότι στα τελευταία της παιχνίδια φαίνεται πως «πατάει» καλύτερα στο γήπεδο! Εκεί που κέρδιζε στο «γκολ» στην αρχή, πλέον στα δύο τελευταία ματς έχει σκοράρει συνολικά 7 γκολ και μάλιστα κόντρα σε «μεγάλους» αντιπάλους.

Για τους γηπεδούχους, είναι τιμωρημένος ο βασικός μέσος Ελίτον Παρντίνιο Τζούνιορ (5 συμ.) και θα είναι σημαντική απώλεια για την Βάρμπεργκ καθώς δεν υπάρχει η «πολυτέλεια» του «βάθους» στο πάγκο.

Το «διπλό» υποχωρεί στις αγορές. Λογικό είναι. Πλέον, δεν μπορούμε να μιλάμε για σημείο «value» αν και ξεκάθαρα έχουμε φαβορί εδώ. Εκεί που εντόπισα «ευκαιρία» είναι στα κόρνερ.

Η Μάλμε κερδίζει μέχρι τώρα κατά Μ.Ο. 8,67 κόρνερ/αγώνα, την ίδια στιγμή που παραχωρεί στους αντιπάλους της κατά Μ.Ο. 3,67 κόρνερ/αγώνα.

Η Βαρμπεργκ κερδίζει μέχρι τώρα κατά Μ.Ο. 5 κόρνερ/αγώνα, την ίδια στιγμή που παραχωρεί στους αντιπάλους της κατά Μ.Ο. 6,33 κόρνερ/αγώνα.

TIPS

* Αριθμός Κόρνερ: 10 (7,10)
* Αριθμός Κόρνερ: 11 (7,20)
* Αριθμός Κόρνερ: 12 (8,00)
@@@ Οι πιο πάνω επιλογές θα πρέπει να παιχθούν ως μονά και με το ίδιο ποσό πονταρίσματος το καθένα

ΠΡΟΣΟΧΗ, κανένα από τα παραπάνω σημεία δεν αποτελούν τις βασικές μου στοιχηματικές επιλογές της ημέρας! Αυτές θα τις βρεις στη στήλη «MEMBERS»