Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Βάρναμο – Σίριους (free tips)

2023-09-24

Στην Σουηδία η Βάρναμο φιλοξενεί την Σίριους στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Allsvenskan. Η ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων μας βγάζει «ΑΣΟ» με πιθανότητες επαλήθευσης στο 61,60%. Αυτό σημαίνει πως η απόδοση που θα έπρεπε να μας προσφέρουν οι στοιχηματικές, προκειμένου να αξίζει να ασχοληθούμε με τον «άσο», θα πρέπει να ήταν τουλάχιστον «1,62». Πόσο τον βρίσκουμε; Στο «2,25» παρακαλώ! Οπότε εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως έχουμε εντοπίσει ένα εξαιρετικό σημείο για ποντάρισμα!

Αλήθεια, όμως, γιατί τόσο μεγάλη διαφορά στις αποδόσεις; Η εξήγηση είναι μία. Οι Μπούκμεϊκερς γνωρίζουν πως οι περισσότεροι από εμάς τους παίκτες, θα πάνε προς τα «δεξιά» μιας και βλέποντας τον βαθμολογικό πίνακα, εύκολα γίνεται αντιληπτό πως η Σίριους είναι η ομάδα που «καίγεται» για τους βαθμούς μιας και βρίσκεται στην «κόκκινη» ζώνη. Η Βάρναμο μπορεί να αισθάνεται πιο άνετα βαθμολογικά.

Πάμε όμως να προχωρήσουμε και παραπέρα την μελέτη μας. Για την Βάρναμο, το συγκεκριμένο ματς είναι το πιο εύκολο μέχρι το φινάλε, οπότε, αν και η Βάρναμο βρίσκεται στο +9 από τις «περιπέτειες», τα παιχνίδια με Μιάλμπι (εκτός), Νόρκεπινγκ (εντός), Γκέτεμποργκ (εντός), Κάλμαρ (εκτός), Χάμαρμπι (εντός) και Αϊκ (εκτός), ενδέχεται να την βάλουν σε μπελάδες. Ως εκ τούτου, καταρρίπτεται το επιχείρημα πως η Βάρναμο στο ματς με την Σίριους θα είναι βαθμολογικά «αδιάφορη».

Η παράδοση, σε επίπεδο Allsvenskan είναι μοιρασμένη (1-1-1), ενώ σε επίπεδο Superettan η Σίριους μετράει πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα έξι ματς που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες.

Αγωνιστικά οι δύο ομάδες «ταιριάζουν», ενώ όσον αφορά το κομμάτι της φόρμας, εκεί «παίρνει» μονάδες η Βάρναμο μιας και αγνοεί την ήττα από 14 Αυγούστου (3-1-0 από τότε μέχρι τώρα). Το θετικό για την Βάρναμο δεν είναι ότι είναι αήττητη για πάνω από έναν μήνα, αλλά το γεγονός ότι στο διάστημα αυτό αντιμετώπισε ομάδες…πρωτοκλασάτες! Έρχεται από «διπλό» μέσα στη Στοκχόλμη επί της Τζουργκάρντεν, ενώ στην έδρα της κέρδισε Έλφσμποργ και Χάκεν. Ομάδες δηλαδή που δεν έχουν καμία σχέση με την τωρινή της αντίπαλο. Στον αντίποδα, η Σίριους έβαλε «στοπ» στις συνεχόμενες ήττες με την εντυπωσιακή νίκη της επί της Βάρμπεργκς την προηγούμενη αγωνιστική με σκορ 7-0. Δεν στέκομαι στην έκταση του σκορ καθώς ο αντίπαλος είναι μακράν η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας.

Κάτι άλλο σημαντικό που πρέπει να βάλουμε στην «εξίσωση», είναι το γεγονός ότι η Σίριους σκοράρει σχετικά εύκολα. Ακόμη και στις ήττες της! Από την άλλη βέβαια έχουμε την Βάρναμο που αμυντικά τα πάει περίφημα!

Συνοψίζοντας ….από το παραπάνω μαγείρεμα, αυτό που βγάζω είναι πως έχουμε να κάνουμε με ένα αμφίρροπο παιχνίδι, σε αντίθεση δηλαδή με την πρώτη εικόνα που είχαμε από την ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων. Τί θέλω να πω; Πως για να καταλήξουμε κάθε φορά στο τί θα παίξουμε, θα πρέπει να μην στεκόμαστε μόνο σε μία πηγή πληροφόρησης, όπως για παράδειγμα τα στατιστικά.

Στο ματς τώρα, θα επιλέξω να ποντάρω τρία δελτία, μοιράζοντας τα χρήματά μου έτσι με σκοπό να κερδίσω ακόμη κι αν ένα από αυτά επαληθευτούν. Παίζω το combo «1Χ & όβερ 1,5 γκολ» σε απόδοση «1,72» ποντάροντας το 60,81% των χρημάτων μου. Στο δεύτερο δελτίο θα βάλω το «Χ» σε απόδοση «3,50» ποντάροντας το 29,88% των χρημάτων μου και τέλος, ποντάρω σε τρίτο δελτίο το ακριβές σκορ «1-2» σε απόδοση «11,25» ποντάροντας το 11,25% των χρημάτων μου.


*** Οι προτάσεις μου για την Δευτέρα, θα είναι στο «Bet Of The Day» έως τις 11:00 το πρωί τη Δευτέρας