Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

X-RAY: Ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα

2023-04-25

Εδώ και περίπου έναν μήνα και έχοντας πάντα ως στόχο να προσφέρουμε στους παίκτες του στοιχήματος «ποιοτικές υπηρεσίες», δημιουργήσαμε το «x-RAY» πρόγραμμα.

Τι είναι το «x-RAY»;

Πρόκειται για πρόγραμμα το οποίο, «σκανάρει» 80 στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως και εντοπίζει απότομη αλλαγή απόδοσης! Και όταν λέμε «απότομη», εννοούμε παράλληλα και μεγάλη πτώση!

Δοκιμάσαμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα για περίπου τρεις εβδομάδες και τα αποτελέσματά του, ήταν ενθαρρυντικά! Για τρεις ημέρες βγάλαμε τα όποια tips προέκυπταν, στο ελεύθερο γκρουπ που έχουμε στο Telegram (μπες εδώ) και πλέον από χθες, Δευτέρα, «τρέχουμε» το νέο πρόγραμμα αποκλειστικά για τους «xray-members».

Την πρώτη μέρα της συνδρομητικής αυτής υπηρεσίας, το ποσοστό επαλήθευσης ήταν 80% με Μ.Ο. απόδοσης «1,85». Εξαιρετικά νούμερα….

Για να λαμβάνεις κι εσύ τα TIPS από το «x-RAY» πρόγραμμα, 👉🏿 ενεργοποίησε την συνδρομή σου κάνοντας κλικ εδώ. Το κόστος είναι μόλις 10€ για πρόσβαση έως 30 Μαΐου. Όλα τα tips σου έρχονται μέσω Telegram, από το ειδικό κανάλι που έχει δημιουργηθεί!