Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Ξεκινάμε με γκολ στην Αυστραλία και ρισκάρουμε με ισοπαλίες...

2023-03-15

Με πρόσημο θετικό έκλεισε και η χθεσινή ημέρα (+79,5€ καθαρά κέρδη) εδώ στις «Προτάσεις». Και μάλιστα σταθήκαμε και άτυχοι καθώς η Σίτι πέτυχε 7ο γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα και μας κοκκίνισε το «4-6 γκολ» σε απόδοση «2,75» που είχαμε ως επιλογή! Όσον αφορά το «μεροκάματο» η είδηση θα βγει μόλις χαθεί κάποιο ματς. Η συγκεκριμένη μέθοδος πονταρίσματος είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στο στοίχημα (αποδεδειγμένα).

Στην αρχική σελίδα, έχει προστεθεί και το ιστορικό για το «μεροκάματο» (εκτός από τα Pre Game δελτία). Έτσι μπορείτε να βλέπετε την πορεία του και όσοι δεν είστε μέλη

Πέρα από τη συνδρομητική στήλη, χθες οδηγήθηκαν στο ταμείο και όλοι όσοι εμπιστεύτηκαν τα FREE TIPS (δες εδώ), τα οποία βγήκαν από την ανάλυση των Αγορών της Ασίας.

Πριν πάμε στο σήμερα και επειδή πολλοί, έχετε αρκετές απορίες σχετικά με το πρόγραμμα ανάλυσης αριθμητικών δεδομένων που δουλεύω, τις επόμενες ώρες θα φτιάξω ένα βιντεάκι όπου πιστεύω πως θα ξεκαθαρίσουν στο μυαλό σας τα πάντα. Θα ενημερωθείτε μέσω Telegram (από το κανάλι μας) μόλις είναι έτοιμο.

Στο σήμερα… και για τα FREE TIPS που σας έχω συνηθίσει, θα πάω στις 12:30 στο «όβερ 1,5 γκολ ημίχρονο» στην αναμέτρηση Πενίνσουλα Πάουερ (Γ) - Ολιμπίκ (Γ). Θα ρισκάρω ακόμα περισσότερο το μεσημέρι στις 15:30, πηγαίνοντας στην «ισοπαλία» στην αναμέτρηση Ουθονγκάθι - Κέιπ Τάουν Ολ Σταρς (Ν.Αφρική Championship). Τέλος, ξερό «Χ» επιλέγω στο Λέκο – Φεραλπισάλο στις 19:00 (Ιταλία Serie C).

ΠΡΟΣΟΧΗ, τα παραπάνω σημεία προκύπτουν από την ανάλυση των Ασιατικών Αγορών και είναι μερικά από τα δεκάδες σημεία της ημέρας που μπορούν να βγουν από την συγκεκριμένη ανάλυση. Δεν είναι δικές μου επιλογές! Τα δικά μου θα τα βρείτε στις «Προτάσεις». Υπάρχουν δύο δελτία, ένα με σύστημα (νωρίς μεσημέρι έναρξη) και ένα δυνατό βραδινό δελτίο (δυάδα)

Θυμίζω πως, από χθες έχουν δημιουργηθεί και mini πακέτα πρόσβασης στις «Προτάσεις». Έτσι μπορείτε πλέον να πληρώσετε πρόσβαση για λίγες ώρες ή για λίγες ημέρες! Δείτε παρακάτω…

Πως συμπληρώνουμε το πρόγραμμα ανάλυσης αριθμητικών δεδομένων;