Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

XRAY: Ισοπαλία με πιθανότητες 72%;;; Οh yes!

2024-02-13

Μετά τη γκέλα της Γιουβέντους την Δευτέρα και το τερματισμό του νικηφόρου σερί της VIP MEMBERS, σήμερα η στήλη έκανε το 2/2 και η επιστροφή στα ταμεία όπως μπορείτε να δείτε και στο ιστορικό της στήλης, ήταν άμεση!

Για την Τετάρτη, ήδη είναι στον αέρα τα Pre Game σημεία της συνδρομητικής στήλης μας, ενώ στο LIVE από το πρωί ο ΛΟΧΑΓΟΣ (μιας και έχει Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας) θα είναι On Air και ό,τι προκύψει θα ανέβει κατευθείαν στο ειδικό γκρουπάκι που έχουμε στο Telegram.

Για να γίνεις μέλος στην VIP MEMBERS και να έχεις πρόσβαση 30 ημέρες στα Pre Game Tips και τα Live Tips του «Λοχαγού» - κάνε κλικ εδώ

Το DAILY PASS για την Τετάρτη είναι έτοιμο και μπορείτε όσοι δεν είστε μέλη είτε στην VIP, είτε στις XRAY αναλύσεις, να το κατεβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Στο DAILY PASS θα βρείτε όλο το περιεχόμενο της VIP MEMBERS για την Τετάρτη 14/02/2024 καθώς επίσης και «Best Of» σημεία που προέκυψαν από την XRAY ανάλυση! Εντύπωση μας έκανε εκεί (όπως θα δείτε, μεταξύ άλλων) και ένα παιχνίδι στην Αγγλία όπου οι πιθανότητες επαλήθευσης στην «ισοπαλία» φτάνει στο 72%....