Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Υποδεχόμαστε τον Μάρτιο…με «καμπανάκια» που κερδίζουν!

2024-03-01

Καλό μήνα σε όλους και με πολύ περισσότερα ταμεία εύχομαι. Ο Φλεβάρης έκλεισε με 22 κερδισμένα δελτία σε σύνολο 35 προτεινόμενων δελτίων (ποσοστό επιτυχίας 63%) και με Μ.Ο. απόδοσης του κάθε δελτίου «2,00»! 

Τα παραπάνω σημαίνουν, βλέποντας και το ιστορικό των προτάσεων, πως αν κάποιος έπαιζε όλα μας τα δελτία με σταθερό ποντάρισμα (αυτό που προτείνουμε άλλωστε) με 100€ στο κάθε δελτίο, ο μήνας έκλεισε με καθαρά κέρδη 721€.

Αυτοσυγκράτηση...

Ο Μάρτιος παραδοσιακά είναι ένας από τους καλούς μήνες για τους παίκτες του στοιχήματος κι αυτό γιατί υπάρχει πληθώρα επιλογών μέσα στο μήνα! Αυτό που θα πρέπει να επιδείξει ο παίκτης είναι υπομονή και αυτοσυγκράτηση. Είπαμε, τα παιχνίδια τον Μάρτιο είναι χιλιάδες (ίσως και δεκάδες χιλιάδες), οπότε δεν χρειάζεται βιασύνη! Άλλωστε όπως πάντα λέω, το στοίχημα είναι ένας πόλεμος ο οποίος αποτελείται από πολλές μάχες! Σημασία έχει το να κερδίσουμε τον πόλεμο στο τέλος ανεξάρτητα από το πόσες μάχες θα χάσουμε ή θα κερδίσουμε κατά τη διάρκεια του πολέμου!

Τα νέα μας

Τις τελευταίες ημέρες αναβαθμίσαμε και θέσαμε σε λειτουργία ένα πρόγραμμα το οποίο μας ειδοποιεί για συγκεκριμένες παρεμβάσεις στοιχηματικών εταιριών πάνω σε κάποια σημεία. Οι παρεμβάσεις αυτές είναι αναγκαίες να γίνουν από τους Bookmakers καθώς δέχθηκαν απότομα και απρόσμενα πονταρίσματα πάνω σε σημεία που δεν το περίμεναν. Σε όλες αυτές τις ειδοποιήσεις, έχουν πρόσβαση τα VIP MEMBERS (μεταξύ του υπολοίπου περιεχομένου) και το καλό είναι πως μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές εδώ οι γραμμές, μετράμε όλοι μας το απόλυτο σε νίκες (ούτε ένα σημείο δεν χάθηκε)!