Πρόσβαση μόνο ενήλικους!

Πακέτα Συνδρομών

Από το 2005 έως και σήμερα, σε οποιοδήποτε site κι αν βρισκόμουν λειτουργούσα συνδρομητικά. Έτσι κι εδώ, στο δικό μου σπίτι, επέλεξα την συνδρομή για δύο λόγους:

Πρώτον γιατί σπαταλώ πολλές χρονο-ώρες με σκοπό να σας παρουσιάσω ό,τι καλύτερο μπορώ κάθε φορά, επομένως το βλέπω επαγγελματικά και δεν κάνω απλά το χόμπι μου! Δεύτερον επειδή θέλω να έχω εσάς ως συμμάχους και όχι ως αντιπάλους (γνωρίζετε άλλωστε πως οποιοδήποτε free site που έχει διαφημίσεις των bookmakers, στην πραγματικότητα θέλει όλους εσάς να χάνετε στο στοίχημα)

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Υπάρχουν δύο διαφορετικές ενότητες. Το ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ και τα PRE GAME σημεία. Εφάπαξ πληρωμή και πρόσβαση με 20€ για όλο το διάστημα από τη στιγμή που ενεργοποιήσεις...έως τέλος Μαΐου!

LIVE365

Εφάπαξ πληρωμή και πρόσβαση με 21€ για όλο το διάστημα από τη στιγμή που ενεργοποιήσεις...έως τέλος Μαΐου! Έρχονται στο κινητό σου όλες οι στοιχηματικές επιλογές για αγώνες που είναι σε εξέλιξη!

Δωρεάν προτάσεις

Στο κανάλι μου στο telegram μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες μου τις FREE επιλογές

ΔΩΡΕΑΝ
κλικ ΕΔΩ

Πλοηγός για το στοίχημα

Βιβλίο (σε pdf) για το στοίχημα, το οποίο θα σε πιάσει από το χέρι και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία... φτάνει να το θες!

Προσωπικός Σύμβουλος

Κλείσε μαζί μου μία on line συνεδρία και έλα σε βοηθήσω σε οποιοδήποτε θέμα θέλεις πάνω στο στοίχημα.

Εργαλεία

Μπορείς να δεις ολα τα εργάλεια που εχω δημιουργήσει κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

***Κατά την πληρωή σου θα πρέπει να βάλεις το ίδιο e-mail ή όνομα που χρησιμοποίησες κατά την εγγραφή σου


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

  1. Πατώντας πάνω στο "Αγορά" σε καθεμία από τις παραπάνω υπηρεσίες, μπορείτε να πληρώσετε μέσω PayPal (ή με κάρτα πιστωτική ή χρεωστική κάρτα αν δεν έχετε PayPal).
  2. Μέσω e-banking ή κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς στον παρακάτω λογαριασμό
    IBAN: GR40 0171 2670 0062 6714 0671 311
    Όνομα Δικαιούχου: ΣΥΝΤΙΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    Σημείωση: Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα, θα πρέπει να τα έξοδα να επιβαρύνουν εξ'ολοκλήρου εσάς. Αμέσως μετά την πληρωμή σας και για την άμεση ενεργοποίηση σας (καθώς η πληρωμή σε εμάς μπορεί να φανεί έως και σε τρεις ημέρες) στείλτε μας ένα μήνυμα και επισυνάψτε την απόδειξη πληρωμής σας στην παρακάτω φόρμα