Πρόσβαση μόνο ενήλικους!

ανανέωση: 23/03/2023, 10:30

Bet Of The Day

Στο στοίχημα όση σημασία έχει το τι παίζεις, άλλη τόση έχει και το τι δεν παίζεις! Πάρτε για παράδειγμα την χθεσινή ημέρα, όπου αναμενόμενα φαβορί σημεία «έσπασαν», στέλνοντας στο κουβά αρκετά δελτία! Εμείς, εδώ, τα αποφύγαμε όλα αυτά και όχι μόνο δεν χάσαμε εξαιτίας τους, αλλά κερδίσαμε κιόλας καταφέρνοντας να διπλασιάσουμε τα χρήματά μας

Και δεν είναι μόνο το παραπάνω ταμείο στις Pre Game προτάσεις! Με κέρδη έκλεισαν τη μέρα και όσοι έκαναν παιχνίδι μαζί μου και στο LIVEBET (στο ειδικό γκρουπάκι που έχω δημιουργήσει για livebetting – κλικ εδώ). Ειδικά όσοι έχουν μάθει να ακούνε και να παίζουν έτσι όπως τους έχει υποδειχθεί κατά την είσοδό τους στο γκρουπ (εννοώ παιχνίδι με το πρόγραμμα MBL).

Πάμε στο σήμερα

Σήμερα θα είμαι OnLine για LiveBetting από τις 18:00 έως τα …χαράματα! Οπότε όσοι δεν είστε στο παραπάνω ειδικό γκρουπάκι, κοπιάστε! Το κόστος είναι 21€ για απεριόριστη πρόσβασης έως 30 Μαΐου 2023 – ενεργοποίηση εδώ

Στην συνδρομητική στήλη «προτάσεις» θα βρείτε στα pregame, ένα «μονό» με απόδοση λίγο πάνω από διπλασιασμό. Επίσης, θα βρείτε και δύο περιπτώσεις να εφαρμοστεί η μέθοδος πονταρίσματος για το «μεροκάματο». Για όσους δεν γνωρίζουν η συγκεκριμένη μέθοδος, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στο στοίχημα καθώς μας εξασφαλίζει κάθε μήνα εισόδημα! Μπορείς να δεις στην αρχική σελίδα το ιστορικό, αλλά και το τί γίνεται κάθε μήνα εκεί!


Τ' αφεντικό τρελάθηκε!

Πλέον, με 20€ θα μπορείς να έχεις πρόσβαση στη συγκεκριμένη στήλη, από τη στιγμή που θα ενεργοποιήσεις την πρόσβασή σου έως και τέλος Μαΐου! Όπως δηλαδή ισχύει και στο LIVE BETTING. Πληρώνεις μία φορά συνδρομή και έχεις πρόσβαση όχι για 30 ημέρες, αλλά για όλο το διάστημα έως τέλος Μαΐου!

Mini πακέτα

Αν θες να δοκιμάσεις τις «Προτάσεις» του site, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα από τα παρακάτω «mini πακέτα» πρόσβασης


Πίσω... στα θρανία!

*** Έχουν ανέβει και είναι διαθέσιμα βιντεο-μαθήματα στα οποία μπορείς να εκπαιδευτείς πάνω στην μέθοδο πονταρίσματος για το «μεροκάματο», αλλά και μαθήματα στα οποία μπορείς να εκπαιδευτείς πάνω στην Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων. Τα παραπάνω μαθήματα μπορείς να τα δεις όποτε εσύ θες, με την άνεσή σου, ξανά και ξανά και φυσικά για οποιαδήποτε απορία έχεις, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου!