Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Ανάλυση αγορών και TIPS για τα ματς από Σουηδία

2023-04-03

Ολοκληρώνεται σήμερα η 1η αγωνιστική της Allsvenskan με δύο αναμετρήσεις. Παρακάτω, σας παρουσιάζω την εικόνα των αγορών, έτσι όπως αυτή καταγράφεται το πρωί της Δευτέρας, καθώς επίσης και το αποτέλεσμα της ανάλυσης που έκανα πάνω σ' αυτές.

Ο «άσος» της Μιάλμπι απέναντι στην Βάμπεργκς υποχωρεί σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες της Ευρώπης. Στις αγορές της Ασίας και σύμφωνα με την ανάλυση που έκανα, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως πάμε σε έναν οριακό «άσο», με τα συνολικά τέρματα να κυμαίνονται στο «2-3 γκολ». Πιθανά ακριβή σκορ το 2-1 και το 2-0.

Στο άλλο ματς, Έλφσμποργκ – Χάκεν, «παίζει» πολύ η «ισοπαλία». Αν κάποια ομάδα κερδίσει, αυτή θα είναι η Χάκεν, οπότε αν κάποιος θέλει να βάλει «ασφάλεια» στο «Χ», θα πρέπει να βάλει από δίπλα του και το «διπλό». Τα γκολ εδώ θα κυμανθούν μεταξύ 2 και 4. Πιθανότερα ακριβή σκορ το 1-1 και στη συνέχεια το 1-2.

Ότι διάβασες παραπάνω, αφορά το αποτέλεσμα της ανάλυση των αγορών της Ασίας. Σύμφωνα με την Α.Μ.Ε.ΣΗ., το μόνο που μπορούμε να παίξουμε με βάση τους κανόνες μας, είναι το «2-3 γκολ» στην αναμέτρηση Μιάλμπι – Βαστέρας. Όλα τα υπόλοιπα, απλά τα αναφέρω με σκοπό να έχεις μία εικόνα για το κάθε παιχνίδι. Το τι περιμένουμε να συμβεί δηλαδή. Και το αναφέρω με σκοπό, αν οι συνθήκες το επιτρέψουν στο LIVE, να κάνεις τις απαραίτητες «διορθωτικές» κινήσεις. Έτσι όπως έχεις μάθει στην Α.Μ.Ε.ΣΗ.

Αν θες κι εσύ να εκπαιδευτείς το πώς μπορείς μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να μπορείς να γνωρίζεις το τι θα συμβεί σε κάθε ματς, αλλά και να εντοπίζεις στοιχηματικές ευκαιρίες για ποντάρισμα κάνε κλικ εδώ

*** Για τα σημερινά μου tips από Σουηδία και όχι μόνο, μπες στις «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ»

Θες να βγάζεις κάθε μήνα κέρδος από το στοίχημα;