Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Ανεβάζουμε τη θερμοκρασία με «5487,64» απόδοση (FREE) 

2023-07-16

Μέσα στον καύσωνα, θα επιχειρήσω να σας βάλω…..φωτιές! Έχουμε καιρό να τα «πούμε» από εδώ καθώς τον περισσότερο χρόνο μου τον αφιερώνω για τα μέλη του «Bet Of The Day» (αυτό είναι και το δίκαιο άλλωστε). Σήμερα βρήκα «ευκαιρία», βοηθάει και το μενού αγώνων, να σας παρουσιάσω ένα δελτίο όπου με λίγα…διεκδικούμε πολλά!

Πριν περάσουμε στις σημερινές FREE προτάσεις, να πω πως για σήμερα Κυριακή, στο «Bet Of The Day» τα μέλη θα βρουν τρεις αποδόσεις («2,50», «4,16» & «4,26») συνοδευόμενες όπως πάντα με πρόταση διαχείρισης χρημάτων με σκοπό τη νίκη ακόμη και με χαμηλό ποσοστό επιτυχίας!

Όσοι θέλετε να μπείτε στο «Bet Of The Day» για τον Αύγουστο (για τον Ιούλιο δεν μπορείτε έτσι κι αλλιώς), η πλατφόρμα θα ανοίξει στις 21 Ιουλίου! Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση/ανακοίνωση….

Πάμε στο σημερινό FREE δελτίο, όπου να ξεκαθαρίσω πως καμία από τις παρακάτω προτάσεις δεν αποτελούν δικές μου προσωπικές επιλογές, αλλά πρόκειται για σημεία τα οποία προκύπτουν από την Α.Μ.Ε.ΣΗ. (Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων). Με την Α.Μ.Ε.ΣΗ. μπορούμε να βρούμε ό,τι σημείο θέλουμε! Εγώ για σήμερα, επέλεξα να ρισκάρω…

*** Η συνολική απόδοση των παραπάνω σημείων είναι στο «5487,64» (Stoiximan). Προτείνω τα παραπάνω σημεία να παιχθούν (αν τα παίξετε όλα μαζί), να τα τοποθετήσετε σε δελτίο με δικαίωμα στο λάθος