Δωρεάν επιλογές για σήμερα (από Α.Μ.Ε.ΣΗ.)

2023-04-10

Αφήνουμε πίσω μας ένα εξαιρετικό Σ/Κ, με τα μέλη μας και όχι μόνο (καθώς υπήρχαν πολλά δωρεάν σημεία), να έχουν κάνει καλή κάβα ενόψει της δύσκολης συνέχειας για τον μήνα Απρίλιο!

Χθες μόνο για το «μεροκάματο» στην τσέπη μπήκαν 95€ καθαρά κέρδη (ήταν free και δόθηκαν εδώ) Δεν αναφέρομαι καν στις επιτυχίες του «Bet Of The Day», ούτε στις «safe» επιλογές από Α.Μ.Ε.ΣΗ., που δόθηκαν ως «extra tips» σε όσους είναι μέλη!

Δεν αναφέρομαι καν στα tips από Σουηδία, εκεί όπου σας είχα προετοιμάσει εδώ και μέρες πως η Allsvenskan είναι η αγαπημένη μου κατηγορία και αναμένεται να κάνουμε αρκετά καλά «πραγματάκια» εκεί φέτος (για σήμερα έχω ανεβάσει σχετικό άρθρο για τα μέλη).

Για σήμερα, επέλεξα να σας μεταφέρω ΔΩΡΕΑΝ σημεία, που προκύπτον από την Ανάλυση των Ασιατικών Αγορών (Α.Μ.Ε.ΣΗ.). Θα τα δείτε παρακάτω συνοδευόμενα και με το «Power» ούτως ώστε να σας μεταφέρω και την δυναμική του κάθε σημείου.

Προσοχή, κανένα από τα παραπάνω δεν είναι σήμερα στις βασικές μου επιλογές! Αυτές θα τις βρείτε μόνο στις «προτάσεις» καθώς επίσης και στα «κλειδωμένα άρθρα».
>>> Για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο του site, ενεργοποίησε εδώ την είσοδό σου. Θυμίζω, το κόστος είναι μόλις 20€ για πρόσβαση από σήμερα έως τέλος Μαΐου!

Θες να βγάζεις κάθε μήνα κέρδος από το στοίχημα;