Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

EURO 2024: Προτάσεις με βάση την «Ασία» (free tips)

2023-06-19

Τα παιχνίδια των προκριματικών για το EURO 2024 είναι αυτά τα οποία ξεχωρίζουν από το σημερινό μενού αγώνων.

Την τελευταία φορά που ασχοληθήκαμε μαζί τους, δηλαδή πριν δύο ημέρες, πετύχαμε εκπληκτικά πράγματα, που όμοια τους δύσκολα θα μπορέσει να σας δείξει κάποιος άλλος. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως!

Να ξεκαθαρίσω κάτι όμως εδώ! Τα παρακάτω σημεία που θα δείτε, δεν ήταν δικές μου επιλογές, αλλά σημεία τα οποία βγήκαν εύκολα από την Α.Μ.Ε.ΣΗ (Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων). Οπότε, όσοι θέλετε να βγάζετε μόνοι σας παρόμοια σημεία καθημερινά και να μην περιμένετε εμένα το πότε θα βρω ελεύθερο χρόνο να σας ανεβάσω FREE TIPS…. μάθετε περισσότερα σχετικά με την Α.Μ.Ε.ΣΗ

Σημεία που δόθηκαν free στα κανάλια μου το Σάββατο
Σημεία που δόθηκαν free στα κανάλια μου το Σάββατο

Για σήμερα Δευτέρα, τα μέλη του «Bet Of The Day», μέχρι το μεσημέρι στις 12:00 θα έχουν στη διάθεσή τους τα σημερινά Pre Game δελτία. Όσον αφορά το LIVE θα είμαι On Line από τις 18:00 και ό,τι προκύψει, θα ανέβει αμέσως στο κανάλι μελών.

Όσον αφορά τα FREE TIPS, στο επίσημο κανάλι μου στο Telegram (κλικ εδώ για είσοδο) θα ανεβάσω περίπου στις 18:45 μία σύντομη ανάλυση για τα παιχνίδια της ημέρας από τα προκριματικά του EURO.