Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

FREE TIPS: Γκολ στην Ιρλανδία… «Χ» στην Αργεντινή

2023-06-23

Έρχεται τριήμερο «φωτιά»! Και δεν απευθύνομαι μόνο στις θερμοκρασίες που επικρατούν στη χώρα μας, αλλά στο δικό μας το κομμάτι, το στοιχηματικό!

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου θα είμαστε στις επάλξεις με pre game δελτία αλλά και στοιχηματικές ευκαιρίες στο LIVE! Όσοι δεν είστε μέλη στο «Bet Of The Day» μπείτε κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ κι αποκτήστε πρόσβαση από σήμερα έως τέλος ΙΟΥΛΙΟΥ

Στο σήμερα, ήδη πληρωθήκαμε στην πρώτη ανανέωση της ημέρας από Αυστραλία και Κίνα. Τα μέλη έχουν στη διάθεσή τους ακόμα δύο αποδόσεις για το βράδυ («2,47» & «2,85»).


Στα FREE TIPS της ημέρας, θα σας παρουσιάσω παρακάτω αυτό που βγαίνει από την Α.Μ.Ε.ΣΗ. για ορισμένα βραδινά ματς…..

21:45 Γκάλγουεϊ Γιουνάιτεντ – Λόνγκφορντ (Ιρλανδία)
* Περιμένουμε να σημειωθούν πολλά τέρματα (και να κερδίσει η γηπεδούχος με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά). Από τα πολλά και διάφορα σημεία που προκύπτουν από το παραπάνω «σενάριο» θα ρισκάρω στο «4-6 γκολ» σε απόδοση «2,12»

01:00 Ουρακάν – Νιούελς (Αργεντινή)
* Δύσκολα θα βγει νικητής από την αναμέτρηση. Δύσκολα θα σημειωθούν και πολλά γκολ. Ρισκάρω με «ισοπαλία» σε απόδοση «2,77»

ΠΡΟΣΟΧΗ, τα παραπάνω σημεία ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ δικές μου προσωπικές επιλογές (αυτές θα τις βρείτε στο «Bet Of The Day»), αλλά πρόκειται για σημεία που βγαίνουν από την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων (Α.Μ.Ε.ΣΗ.)