Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Για να σου λύσω την απορία

2023-09-04

Το ζήτημα των ημερών είναι ο… «Ασιάτης» όπου η παρουσία της στήλης του, στους paiktarades έχει προκαλέσει «πάταγο». Ταυτόχρονα όμως έχει προκαλέσει και σύγχυση σε πολλούς από εσάς καθώς έχετε μπερδευτεί (και δικαιολογημένα).

Να ξεκαθαρίσουμε…. «Ασιάτης» ίσον «Λοχαγός»! Ένα το πρόσωπο πίσω από τις δύο αυτές στήλες, με διαφορετική προσέγγιση και φιλοσοφία στις «προτάσεις».

Ο «Λοχαγός» προτείνει σημεία τα οποία είναι αποτέλεσμα ουσιαστικής μελέτης, πολλές φορές μάλιστα και πολύωρης. Όλα τα σημεία του «Λοχαγού» υπάρχουν στο «Bet Of The Day» του www.loxagosb.com. Εκεί, όλες οι Pre Game προτάσεις, συνοδεύονται και με εικονικό ποντάρισμα στα πλαίσια διαχείρισης χρημάτων που γίνεται και που έχει ως στόχο το κέρδος ακόμη και με χαμηλό ποσοστό επαλήθευσης των επιλογών. Επίσης, ως μέλος του «Bet Of The Day» έχεις πρόσβαση και σε αποκλειστικό περιεχόμενο μελών, όπως extra tips & betting tools.

Ο «Ασιάτης» προτείνει σημεία αποκλειστικά και μόνο από τις κινήσεις των αγορών της Ασίας. Παρατηρώ τις αγορές δηλαδή και τις κινήσεις τους και βγάζω στοιχηματικές επιλογές τόσο Pre Game, όσο και Live. Μπορείς να το κάνεις και μόνος σου αν θες, απλά θα πρέπει να εκπαιδευτείς μέσα από τα δύο βιντεομαθήματα που έχω δημιουργήσει και μπορείς να τα βρεις εδώ. Κατά την σύνδεση σου στο λογαριασμό, μην ξεχάσεις να συνδέσεις και το telegram καθώς εκεί θα λαμβάνεις ειδοποιήσεις τόσο για τα pre game δελτία που έχουν ανέβει, όσο και για τα live tips (εκεί γίνεται «χαμούλης»).

Για το ποια από τις δύο στήλες να επιλέξεις, δεν μπορώ να σου απαντήσω ξεκάθαρα καθώς δεν γνωρίζω το τί ακριβώς ζητάς από το στοίχημα! Γνωρίζεις πλέον την «φιλοσοφία» των δύο στηλών, οπότε επέλεξε αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα.

👉🏿 Για το «Bet Of The Day» μπορείς να γίνεις μέλος για 30 ημέρες κάνοντας κλικ εδώ

👉🏿 Για τον «Ασιάτη» μπορείς να γίνεις μέλος για 30 ημέρες κάνοντας κλικ εδώ

ΥΓ. Όσον αφορά τον «Ασιάτη», επειδή το site εκεί δεν είναι δικό μου, δεν μπορώ να κάνω κάποια προσφορά, όπως κάνουμε κατά καιρούς στο «Bet Of The Day». Οπότε μην μπαίνεις στη διαδικασία να με ρωτάς…. καθώς εκεί είμαι φιλοξενούμενος και όχι ιδιοκτήτης!