Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

MIDDLE BET – Ένας εναλλακτικός τρόπος να παίξεις στοίχημα

2023-06-12

Θα μάθεις μία στρατηγική πονταρίσματος, η οποία δεν είναι και τόσο γνωστή στους περισσότερους παίκτες του στοιχήματος και η οποία με το κατάλληλο σύστημα διαχείρισης χρημάτων, μπορεί να σου αποφέρει καλά κέρδη!

Δες το παρακάτω βίντεο κι αν έχεις οποιαδήποτε απορία, «ενόχλησέ» με…

Σας ρώτησα τί θέλετε εσείς να βάλω σε προσφορά εξαιτίας της Black Friday και εγώ….έβαλα ακόμα περισσότερα από αυτά που ζητήσατε!

Στη Σουηδία πέφτει η αυλαία της Allsvenskan για το 2023. Σήμερα στις 16:00 διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική και ως συνήθως (μιας και χρόνια παρακολουθώ «στενά» την συγκεκριμένη κατηγορία») τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες!

Σας χρωστάω κάτι! Από την περασμένη Τρίτη σας υποσχέθηκα πως σήμερα Παρασκευή, θα σας δώσω ΔΩΡΕΑΝ ένα στημένο ματς σε "ημίχρονο/Τελικό" από την τελευταία αγωνιστική της Σουηδίας!

Στην αγαπημένη Allsvenskan φτάσαμε στο φινάλε. Την Κυριακή διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική, ωστόσο εμείς στοιχηματικά δεν θα ασχοληθούμε με το κίνητρο.... αλλά με μια πληροφορία που κάνει λόγο για μιλημένο "ημίχρονο/τελικό".

Το «X-Ray Tips» είναι, παγκοσμίως, το καλύτερο πρόγραμμα ανάλυσης αριθμητικών δεδομένων για ποδοσφαιρικούς αγώνες! Αναλύει 14 διαφορετικούς παράγοντες και μας παρουσιάζει τις πιθανότητες επαλήθευσης για κάθε σημείο!

Ουφφφ…το μαρτύριο με τις εθνικές ομάδες τελείωσε! Από αύριο Παρασκευή μπαίνουμε, στοιχηματικά, σε κανονικούς ρυθμούς! Ήδη δηλαδή, προσωπικά το έχω κάνει, καθώς από την αρχή της εβδομάδας δουλεύω πάνω στα παιχνίδια του Σ/Κ…