«Πιάσαμε» τον Μάη… και συνεχίζουμε με ταμεία!

2023-05-02

Με ταμείο σε όλες της κατηγορίες, «πιάσαμε» τον Μάη! Στην FREE ZONE πέρασε εύκολα η δυάδα με τα «άντερ» στην Ισπανία και πλήρωσε για 3η συνεχόμενη φορά όλους όσους εμπιστεύτηκαν!Φυσικά, στο ταμείο οδηγήθηκαν και τα μέλη...

FREE ZONE

Θυμίζω, η FREE ZONE έχει δημιουργηθεί με σκοπό να μπορείτε όλοι να έχετε πρόσβαση σε «ψαγμένα» tips. Εκεί υπάρχουν δύο ενότητες. Η κατηγορία «Statistics» όπου βλέπετε καθημερινά (σχεδόν) προτάσεις οι οποίες προκύπτουν από την στατιστική και η κατηγορία «Free Tips» όπου εκεί (συνήθως Σ/Κ) ανεβαίνουν δελτία με βάση την Α.Μ.Ε.ΣΗ.! Προσοχή όμως, κανένα από τα σημεία της FREE ZONE δεν αποτελούν τις βασικές μου επιλογές! Αυτές, θα τις βρείτε στην περιοχή μελών!

Επίσης, στην FREE ZONE μπορεί να «προστεθεί» και το ελεύθερο γκρουπ που υπάρχει στο 👉🏿 Telegram καθώς εκεί ανεβαίνουν τόσο από μένα, όσο και από όλους, όσους παρακολούθησαν εκπαιδεύσεις πάνω στην Α.Μ.Ε.ΣΗ. ή στην τεχνική πονταρίσματος για το «μεροκάματο»

Only MEMBERS

Τα μέλη του site έχουν πρόσβαση σε τρεις VIP υπηρεσίες! Πρώτα απ' όλα στο «Bet Of The Day», το οποίο αποτελεί προσωπικά το «Α» και το «Ω» του site! Ακολουθεί το «Μεροκάματο» και τέλος η πρόσβαση σε «αποκλειστικό περιεχόμενο».

Το κόστος πρόσβασης στην περιοχή «μελών» είναι 20€ για πρόσβαση από σήμερα έως τέλος Μαΐου – κλικ εδώ για ενεργοποίηση

x-RAY tips

Η συγκεκριμένη κατηγορία «δουλεύει» μέσω καναλιού στο Telegram. Οπότε βασική προϋπόθεση είναι να έχεις Telegram. Από εκεί και πέρα, το κόστος πρόσβασης είναι 10€ για πρόσβαση από σήμερα έως τέλος Μαΐου (κλικ εδώ για ενεργοποίηση). Εκεί θα σου έρχεται μνμ για σημείο το οποίο «φορτώθηκε» απότομα σε κάποια από τις 80 στοιχηματικές εταιρίες που σκανάρει το μοναδικό πρόγραμμα που έχουμε δημιουργήσει!

ΥΓ. Όλο το ιστορικό των παραπάνω επιλογών και αφού ολοκληρωθούν, ανεβαίνουν στο ελεύθερο γρουπ πυ έχουμε στο Telegram