Πότε ξεκινούν τα πρωταθλήματα;

2023-07-27

Από Αύγουστο χειμώνα λέει ο θυμόσοφος λαός! Αυτό, ισχύει και στο στοίχημα! Τί κι αν ο Αύγουστος είναι καλοκαιρινός μήνας, τα κουπόνια του στοιχήματος αρχίζουν και παίρνουν σιγά-σιγά χειμωνιάτικη μορφή!

Πριν καν μπει ο Αύγουστος έχουμε σέντρα στη 2η Bundesliga της Γερμανίας (28/7), την Bundesliga Αυστρίας (28/7) και την μεγάλη κατηγορία του Βελγίου (29/7). Μια βδομάδα μετά, 4 και 5 Αυγούστου, έχουμε σέντρα στην 3η Liga Γερμανίας, την Ligue 2 Γαλλίας, καθώς επίσης και σε όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας (πλην της Premier League) και όλες τις κατηγορίες της Σκωτίας.

Το διήμερο 11 & 12 Αυγούστου έχουμε πρεμιέρα στην Ολλανδία (και στις δύο μεγάλες κατηγορίες), στην Πορτογαλία, στην Τουρκία, στην Ισπανία (και στις δύο μεγάλες κατηγορίες), στην Ligue 1 Γαλλίας και στην Premier League της Αγγλίας.

Μια εβδομάδα μετά, εκτός από την δική μας Superleague ξεκινάει και η Bundesliga Γερμανίας αλλά και η 1η και 2η κατηγορία της Ιταλίας!

Αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε, τα προκριματικά αλλά και τα Play Offs των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, καθώς επίσης και τα πρωταθλήματα στα οποία ήδη βρισκόμαστε σε πλήρη εξέλιξη, τότε αντιλαμβάνεσαι πως τον Αύγουστο ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να απουσιάζεις από το «Bet Of The Day».

Στο «Bet Of The Day» θα βρεις καθημερινά Pre Game προτάσεις, τοποθετημένες σε δελτία τα οποία συνοδεύονται με εικονικό ποντάρισμα στα πλαίσια της διαχείρισης χρημάτων που κάνουμε στη στήλη!

Επίσης θα βρεις καθημερινά προτάσεις για LIVE BETTING αλλά και το «Money Race» όπου έχουμε ως στόχο τα 100€ να γίνουν 1000€