Πρώτο μέρος μελέτης «κομπλέ» ….(τρία FREE δελτία)

2023-05-16

Ολοκλήρωσα πριν λίγο και μετά από έναν δίωρο περίπου «αγώνα», την πρώτη φάση της μελέτης μου πάνω στους αγώνες της 9ης αγωνιστικής στη Σουηδία.

Έχω ήδη ξεσκαρτάρει τα σημεία που θα ασχοληθώ στο επόμενο στάδιο της μελέτης μου, εντοπίζοντας ορισμένες στοιχηματικές ευκαιρίες. Τις αναφέρω έτσι, καθώς όπως θα δείτε και παρακάτω από ένα πολύ μικρό δείγμα της δουλειάς μου, υπάρχουν περιπτώσεις που προσωπικά δίνω μεγαλύτερες πιθανότητες επαλήθευσης απ' ότι οι αποδόσεις των στοιχηματικών (για να είμαι ειλικρινής μόνο με τον Stoiximan τα «έβαλα»).

screenshoot από το προσωπικό μου αρχείο στατιστικών στη Σουηδία
screenshoot από το προσωπικό μου αρχείο στατιστικών στη Σουηδία
Screenshoot από την δουλειά μου πάνω στους αγώνες τις Σουηδίας (στην προσπάθειά μου να βγάλω εγώ τις αποδόσεις και να τις συγκρίνω με τον Stoiximan)
Screenshoot από την δουλειά μου πάνω στους αγώνες τις Σουηδίας (στην προσπάθειά μου να βγάλω εγώ τις αποδόσεις και να τις συγκρίνω με τον Stoiximan)

Τα σημεία, λοιπόν, στα οποία κατέληξα ότι θα ασχοληθώ και στο κομμάτι της ειδησεογραφίας τις επόμενες ημέρες, είναι αυτά που θα δείτε στη συνέχεια και τα οποία τα έχω τοποθετήσει σε «γκρουπάκια» (δελτία). Προσοχή, τα όποια σημεία δείτε, δεν αποτελούν τις τελικές μου επιλογές καθώς στο Β' στάδιο της μελέτης μου ορισμένα από αυτά ενδεχομένως να τα «σουτάρω».

Και μιας και μπήκα στην διαδικασία να σου παρουσιάσω ένα μέρος της δουλειάς μου πάνω στη μελέτη, είπα να σου δώσω και επιπλέον πληροφορίες για τον τρόπο που κάνω την διαχείριση χρημάτων στο «Bet Of The Day».

Όπως θα παρατήρησες, υπάρχουν τρία δελτία από τα οποία μας αρκεί μόλις το ένα να «περάσει» για να βγάλουμε ένα αξιόλογο καθαρό κέρδος. Μη δίνεις βάση στα χρήματα, αυτά είναι εικονικά! Αν θες πάντως να ακολουθήσεις τα συγκεκριμένα δελτία, τότε θα πρέπει να ορίσεις ένα ποσό που το ξεχνάς και θα το επενδύσεις πάνω στα παραπάνω ματς. Μπορεί να είναι 10€, 20€, 50€…100€. Ότι ποσό θες εσύ! Στη συνέχεια ποντάρεις στο 1ο δελτίο το 61,38% του ποσού σου. Στο δεύτερο δελτίο ποντάρεις 32,22% του ποσού σου και στο τρίτο δελτίο ότι έχει απομείνει.

Θυμίζω πως, όλα τα παραπάνω σημεία ΔΕΝ αποτελούν τις τελικές μου επιλογές! Αυτές (το τι παίζω δηλαδή) θα τις βρεις καθημερινά στο «Bet Of The Day».

👉🏿 Κλείσε θέση στο Bet Of The Day για τον Ιούνιο

Εκεί ό,τι πρόταση ανεβαίνει είναι προϊόν ολοκληρωμένης μελέτης (και όχι με βάση την στατιστική που είδες παραπάνω). Επίσης η κάθε πρόταση/δελτίο συνοδεύεται και με ποσό πονταρίσματος (όπως και παραπάνω) στα πλαίσια διαχείρισης χρημάτων που γίνεται στη στήλη.