Σε ρυθμούς...Μουντιάλ

2022-11-14

Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ και ήδη έχω αρχίσει να δουλεύω πάνω στα όσα θα δούμε στα γήπεδα του Κατάρ από την ερχόμενη Κυριακή (20/11).

Τα μακροχρόνια στοιχήματα ποτέ δεν ήταν από τα "αγαπημένα" μου κι αυτό γιατί προτιμώ να βλέπω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ωστόσο θα ρισκάρω στο να κάνω μία πρόβλεψη περί κατάκτησης η οποία βασίζεται πάνω στη "λογική" (άσχετα που αν στο στοίχημα η "λογική" πολλές φορές πάει...περίπατο).

Κατάκτηση

ΑΓΓΛΙΑ σε απόδοση 8,50! Για τους Άγγλους δεν υπάρχει άλλος στόχος. Στις αγορές παρουσιάζονται δίκαια ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση καθώς η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκειτ παίζει ωραίο, σύγχρονο ποδόσφαιρο και διαθέτει ποιοτικό ρόστερ. Αν περάσει από τον όμιλο σαν πρώτη, πιθανότατα θα πέσει πάνω σε μία εκ των Σενεγάλη, Κατάρ και Εκουαδόρ. Αυτό σημαίνει πως το έργο της και εκεί θα είναι βατό, άρα και η απόδοση για κατάκτηση θα πέσει αρκετά. Οπότε, το παίζουμε από τώρα και στη πορεία ... βλέποντας και κάνοντας!

Το δικό μας... Μουντιάλ

Αφού ξεκαθαρίσω πως οι όποιες επιλογές μου από τα παιχνίδια της ημέρας θα βρίσκονται στις ήδη υπάρχουσες στήλες ("Προτάσεις" & "Μεροκάματο") να πως αυτές θα εμπλουτιστούν με νέες ενότητες ειδικά για το Μουντιάλ. Ενημερωτικά, για όποιον ενδιαφέρεται, και στις δύο στήλες οι νέες αυτές ενότητες θα έχουν ως στόχο τα πολλά κέρδη... με ελάχιστα ευρώ ως "επένδυση". Και στις δύο, θα τρέξουν RallyBet... (με αρχικό 10€ στοχεύουμε στα 500€)

Δες τις υπηρεσίες του site και ενεργοποίησε την πρόσβασή σου προκειμένου να πηγαίνεις ταμείο και στο Μουντιάλ! (κλικ εδώ)