Τα δελτία μου της Τετάρτης (23/11)

2022-11-23

Με την τεράστια γκέλα της Αργεντινής (όπου εκτός των Pre Game στοιχημάτων, χάθηκαν παγκοσμίως και πάρα πολλά χρήματα στο live) εμείς εδώ καταφέραμε... να μη χάσουμε! Ή στη χειρότερη περίπτωση για κάποιους να μην τρέχουν για δανεικά σήμερα!

Υπάρχει βέβαια και η μερίδα των πειθαρχημένων μελών του site όπου παίζουν μόνο για το μεροκάματο! Αυτοί, και χθες...όπως και κάθε μέρα (59/59 νίκες), καλοπληρώθηκαν καθώς όχι μόνο μπήκε γκολ στις αναμετρήσεις που δόθηκαν (εννοείται ότι θα έμπαινε, άλλωστε είπαμε 100% επιτυχία), αλλά αυτό σημειώθηκε και σε μαγικό τρίλεπτο, πράγμα που εκτόξευσε τα κέρδη τους!

Για σήμερα...

Πρώτα απ' όλα θα δείτε μία μεγάλη αλλαγή στο site. Ενσωματώθηκαν σε μία συνδρομή οι δύο συνδρομητικές στήλες! Άρα όλα θα τα βλέπετε στη στήλη Προτάσεις! Εκεί υπάρχουν τρεις διαφορετικές ενότητες:

  1. Μεροκάματο: Εκεί σήμερα θα βρείτε δύο αναμετρήσεις κατάλληλες για να εφαρμοστεί η διαδικασία πονταρίσματος για το μεροκάματο
  2. Βασικές Προτάσεις: Δύο επιλογές έχω σήμερα. Και οι δύο από Μουντιαλικά παιχνίδια
  3. Τοκογλυφικά: Τέσσερις περιπτώσεις ....για φόρτωμα!

ΥΓ. Προτάσεις με βάση την κίνηση των Αγορών της Ασίας, θα έχουμε περίπου μία ώρα πριν τις αναμετρήσεις (εκτός της αναμέτρησης των 12:00). Θα τις βρείτε πατώντας πάνω στη σχετική εικόνα που υπάρχει στη σχετική σελίδα