Πρόσβαση μόνο ενήλικους!

Πρόσφατες αναρτήσεις μου

Στο μάθημα αυτό θα εκπαιδευτείς πάνω στην μέθοδο πονταρίσματος για το «μεροκάματο». Πρόκειται για μία τεχνική πονταρίσματος η οποία μας εξασφαλίζει ένα κέρδος κάθε μήνα ή καλύτερα είναι μία τεχνική που σε σχέση με οτιδήποτε άλλο υπόσχεται να μας εξασφαλίσει κέρδη κάθε μήνα!

Γρήγορα... «επιστροφή στα θρανία» με σκοπό να ανέβεις επίπεδο ως παίκτης του στοιχήματος! Ήδη είναι «on air» η Α.Μ.Ε.ΣΗ. (Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων) και μπορείς να την παρακολουθήσεις/εκπαιδευτείς με την άνεσή σου, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας! Δες παρακάτω χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα...

Εδώ δεν κάνουμε «γαργάρες» τις ήττες, πανηγυρίζοντας μόνο τις επιτυχίες! Μακάρι, να ήταν διαφορετικά τα πράγματα και σήμερα να ξεκινούσα το άρθρο με τυμπανοκρουσίες! Όμως δεν είναι. Χθες ήταν μία κακή ημέρα. Σε όλους τους τομείς! Και στα FREE και στις συνδρομητικές υπηρεσίες! Δεν θα ψάξω να βρω ή να σταθώ σε δικαιολογίες….

Πολλά τα ερωτήματά σας τελευταία, σχετικά με το πρόγραμμα ανάλυσης αριθμητικών δεδομένων. Να αναφέρω εδώ, πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα -μοναδικό παγκοσμίως- φιλτράρει τα δεδομένα που εισάγουμε, αναλύει 14 διαφορετικές παραμέτρους και μας εμφανίζει τις πιθανότητες επαλήθευσης για κάθε σημείο, ενός ποδοσφαιρικού αγώνα!