Αναλύσεις στατιστικών… και «Power» σημεία (FREE TIPS)

2023-04-08

Σας παρουσιάζω παρακάτω σημεία που προέκυψαν από την ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων, που έγινε σε όλους τους σημερινούς αγώνες σε Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία. Όπως θα δείτε, υπάρχει και το «Power» δίπλα από κάθε επιλογή, με σκοπό να σας δείξει την δυναμική του κάθε σημείου με σκοπό να τα χρησιμοποιήστε «αναλόγως»

Δώσε προσοχή!

- Όλα τα σημερινά TIPS του «Λοχαγού» θα τα βρείτε στην συνδρομητική στήλη «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» - ενεργοποίηση πρόσβασης εδώ

- Το πρωί το Σαββάτου (περίπου στις 11:00) θα αναρτηθούν παρόμοια σημεία με τα παραπάνω (με την μορφή «Power») και σύμφωνα με την ανάλυση των αγορών της Ασίας!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Κάτι μοναδικό έως τώρα σας παρουσιάζουμε σήμερα στην FREE ZONE. Καθίσαμε, διαβάσαμε τις X-RAY αναλύσεις και σας παρουσιάζουμε ορισμένα από τα καλύτερα VALUE σημεία της Κυριακής!

Η αγάπη μου για τη Σουηδία είναι γνωστή (οι παλιοί ξέρουν). Η φετινή Allsvenskan ξεκινάει τέλος Μαρτίου, ωστόσο το σύστημα διεξαγωγής του κυπέλλου στη Σουηδία είναι τέτοιο, που το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον πάντα κάθε χρόνο, ξεκινάει περίπου 1μιση μήνα νωρίτερα!

Η XRAY ανάλυση στους αγώνες της Παρασκευής 16/02/2024 έχει ολοκληρωθεί! Στην παραπάνω φωτογραφία, έχω ξεχωρίσει το καλύτερο σημείο της ημέρας σε καθεμιά κατηγορία σύμφωνα με τις πιθανότητες επαλήθευσης (και όχι με βάση το αν είναι ή όχι VALUE).

Η πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες του www.loxagosb.com μέχρι τώρα, ήταν μηνιαία! Ωστόσο επειδή το στοίχημα για πολλούς, δεν είναι (ή δεν μπορεί να είναι) καθημερινή υπόθεση, δημιουργήσαμε το Daily Pass για: