Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Αναλύσεις στατιστικών… και «Power» σημεία (FREE TIPS)

2023-04-08

Σας παρουσιάζω παρακάτω σημεία που προέκυψαν από την ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων, που έγινε σε όλους τους σημερινούς αγώνες σε Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία. Όπως θα δείτε, υπάρχει και το «Power» δίπλα από κάθε επιλογή, με σκοπό να σας δείξει την δυναμική του κάθε σημείου με σκοπό να τα χρησιμοποιήστε «αναλόγως»

Δώσε προσοχή!

- Όλα τα σημερινά TIPS του «Λοχαγού» θα τα βρείτε στην συνδρομητική στήλη «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» - ενεργοποίηση πρόσβασης εδώ

- Το πρωί το Σαββάτου (περίπου στις 11:00) θα αναρτηθούν παρόμοια σημεία με τα παραπάνω (με την μορφή «Power») και σύμφωνα με την ανάλυση των αγορών της Ασίας!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Υπάρχει μία κατηγορία ανθρώπων που εδώ και περίπου δύο χρόνια, στοιχηματικά, έχει βρει καταφύγιο στην μέθοδο πονταρίσματος για το «μεροκάματο». Και δικαιώνεται! Κάθε μήνα, καθώς απ' αυτή βγάζει τα ορισμένα από τα πάγια έξοδα του σπιτιού του!

Στην Σουηδία η Βάρναμο φιλοξενεί την Σίριους στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Allsvenskan. Η ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων μας βγάζει «ΑΣΟ» με πιθανότητες επαλήθευσης στο 61,60%. Αυτό σημαίνει πως η απόδοση που θα έπρεπε να μας προσφέρουν οι στοιχηματικές, προκειμένου να αξίζει να ασχοληθούμε με τον «άσο», θα πρέπει να ήταν τουλάχιστον...

Η πρεμιέρα των ομίλων του Champions League μονοπωλεί το ενδιαφέρον σήμερα, όπως είναι απολύτως λογικό. Στο στοιχηματικό μενού της ημέρας υπάρχουν επίσης κι άλλες εξίσου σημαντικές αναμετρήσεις οι οποίες υπόσχονται κέρδη!

Με «πιέζετε» πολλοί για το challenge δείχνοντας μεγάλη ανυπομονησία. Λυπάμαι, δεν θα πάρω! Το challenge με τις ομάδες τα χαρτοφυλάκια, ή θα τελειώσει επειδή θα χαθεί, αλλιώς θα μας πάρει Γενάρη-Φλεβάρη και φυσικά θα κάνουμε δικά μας τα 38.000€.

Σκοπός του βιβλίου είναι να βοηθήσει εκείνον που πραγματικά θέλει να κάνει το στοίχημα, «επάγγελμα»! Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε 10 διαφορετικά κεφάλαια (174 σελίδες) και είναι δομημένο έτσι που θα σε πάρει από το «χέρι» και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία!