Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

«Γνωριμία» με προγράμματα διαμερισμού χρημάτων για το στοίχημα

2023-06-15

Στο στοίχημα, όση σημασία έχει το τί θα βάλεις στο δελτίο σου, άλλη τόση σημασία έχει και το πώς θα το παίξεις το δελτίο σου!

Γι' αυτό και είναι σημαντικό όλοι μας να εφαρμόζουμε μία τεχνική πονταρίσματος (η οποία βέβαια θα πρέπει να είναι εντός σχεδίου δράσης μας).

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να έρθεις σε «επαφή» με τρία προγράμματα διαμερισμού χρημάτων και να τα γνωρίσεις καλύτερα!

Στην Σουηδία και συγκεκριμένα στην Allsvenskan διανύουμε ήδη την 3η αγωνιστική. Για σήμερα Κυριακή στο πρόγραμμα υπάρχουν τέσσερις αναμετρήσεις. Για όλα τα ματς θα βρείτε previews & tips στην VIP MEMBERS.

Καλό και κερδοφόρο Σαββατοκύριακο να έχουμε! Και σήμερα, όλα τα FREE TIPS (ήδη έχει ανέβει το πρώτο) θα τα βρείτε #stotameio

*** Πολλά γκολ μπαίνουν μέσα στην "Tele2 Arena" μεταξύ των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια. Από το 2019 μέχρι τώρα έχουμε 5/5 "όβερ 3,5 γκολ"

*** Φέτος οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες για το κύπελλο, πριν έναν μήνα, στο ίδιο γήπεδο, με την ΑΪΚ να κερδίζει με 1-3.

Νέο βιντεομάθημα μόλις ανέβηκε! Η συλλογή εμπλουτίστηκε με ένα νέο βιντεομάθημα το οποίο σας δείχνει βήμα προς βήμα όλα τα στάδια της μελέτης που πρέπει να ακολουθήσετε πάνω στο στοίχημα.