«Γνωριμία» με προγράμματα διαμερισμού χρημάτων για το στοίχημα

2023-06-15

Στο στοίχημα, όση σημασία έχει το τί θα βάλεις στο δελτίο σου, άλλη τόση σημασία έχει και το πώς θα το παίξεις το δελτίο σου!

Γι' αυτό και είναι σημαντικό όλοι μας να εφαρμόζουμε μία τεχνική πονταρίσματος (η οποία βέβαια θα πρέπει να είναι εντός σχεδίου δράσης μας).

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να έρθεις σε «επαφή» με τρία προγράμματα διαμερισμού χρημάτων και να τα γνωρίσεις καλύτερα!

Κάτι μοναδικό έως τώρα σας παρουσιάζουμε σήμερα στην FREE ZONE. Καθίσαμε, διαβάσαμε τις X-RAY αναλύσεις και σας παρουσιάζουμε ορισμένα από τα καλύτερα VALUE σημεία της Κυριακής!

Η αγάπη μου για τη Σουηδία είναι γνωστή (οι παλιοί ξέρουν). Η φετινή Allsvenskan ξεκινάει τέλος Μαρτίου, ωστόσο το σύστημα διεξαγωγής του κυπέλλου στη Σουηδία είναι τέτοιο, που το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον πάντα κάθε χρόνο, ξεκινάει περίπου 1μιση μήνα νωρίτερα!

Η XRAY ανάλυση στους αγώνες της Παρασκευής 16/02/2024 έχει ολοκληρωθεί! Στην παραπάνω φωτογραφία, έχω ξεχωρίσει το καλύτερο σημείο της ημέρας σε καθεμιά κατηγορία σύμφωνα με τις πιθανότητες επαλήθευσης (και όχι με βάση το αν είναι ή όχι VALUE).

Η πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες του www.loxagosb.com μέχρι τώρα, ήταν μηνιαία! Ωστόσο επειδή το στοίχημα για πολλούς, δεν είναι (ή δεν μπορεί να είναι) καθημερινή υπόθεση, δημιουργήσαμε το Daily Pass για: