Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Η ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων…δείχνει τον δρόμο

2023-06-13

«Δώρο» των Μπούκμεϊκερς αποδείχθηκαν τα χθεσινά FREE TIPS από Αυστραλία καθώς οδηγήθηκαν με μεγάλη άνεση στο ταμείο και πλήρωσαν όσους εμπιστεύτηκαν (δες εδώ)

Για την Τετάρτη 14 Ιουνίου επέλεξα να ασχοληθώ στην FREE ZONE του www.loxagosb.com, με το παιχνίδι Λός Άντζελες – Χιούστον, καταλήγοντας σε στοιχηματικές επιλογές που μου «έδειξε» 👉🏿 η ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων.

*** Για τα μέλη του «Bet Of The Day» τα πάντα θα είναι έτοιμα το πρωί τις Τετάρτης και έως τις 10:00. Στο LIVE θα είμαι από το μεσημέρι στις 15:00 έως τα μεσάνυχτα!

Δες τα σημερινά FREE TIPS στο παρακάτω βίντεο


Πρόσφατες αναρτήσεις

Υπάρχει μία κατηγορία ανθρώπων που εδώ και περίπου δύο χρόνια, στοιχηματικά, έχει βρει καταφύγιο στην μέθοδο πονταρίσματος για το «μεροκάματο». Και δικαιώνεται! Κάθε μήνα, καθώς απ' αυτή βγάζει τα ορισμένα από τα πάγια έξοδα του σπιτιού του!

Στην Σουηδία η Βάρναμο φιλοξενεί την Σίριους στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Allsvenskan. Η ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων μας βγάζει «ΑΣΟ» με πιθανότητες επαλήθευσης στο 61,60%. Αυτό σημαίνει πως η απόδοση που θα έπρεπε να μας προσφέρουν οι στοιχηματικές, προκειμένου να αξίζει να ασχοληθούμε με τον «άσο», θα πρέπει να ήταν τουλάχιστον...

Η πρεμιέρα των ομίλων του Champions League μονοπωλεί το ενδιαφέρον σήμερα, όπως είναι απολύτως λογικό. Στο στοιχηματικό μενού της ημέρας υπάρχουν επίσης κι άλλες εξίσου σημαντικές αναμετρήσεις οι οποίες υπόσχονται κέρδη!

Με «πιέζετε» πολλοί για το challenge δείχνοντας μεγάλη ανυπομονησία. Λυπάμαι, δεν θα πάρω! Το challenge με τις ομάδες τα χαρτοφυλάκια, ή θα τελειώσει επειδή θα χαθεί, αλλιώς θα μας πάρει Γενάρη-Φλεβάρη και φυσικά θα κάνουμε δικά μας τα 38.000€.

Σκοπός του βιβλίου είναι να βοηθήσει εκείνον που πραγματικά θέλει να κάνει το στοίχημα, «επάγγελμα»! Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε 10 διαφορετικά κεφάλαια (174 σελίδες) και είναι δομημένο έτσι που θα σε πάρει από το «χέρι» και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία!