Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Ηλεκτρονικό περιοδικό για το στοίχημα – FREE DOWNLOAD

2023-06-09

Για το Σάββατο 10 Ιουνίου, αντικατέστησα την FREE ZONE του site με ηλεκτρονικό περιοδικό για το στοίχημα, εκεί όπου θα βρεις πολύ περισσότερα FREE TIPS, απ' ότι θα μπορούσαν να μπουν στην free zone.

*** Είναι σε μορφή PDF και μπορείς να το μελετήσεις απ' οπουδήποτε και χωρίς σύνδεση στο internet. Στείλ' το και στους φίλους σου….

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Στην Σουηδία και συγκεκριμένα στην Allsvenskan διανύουμε ήδη την 3η αγωνιστική. Για σήμερα Κυριακή στο πρόγραμμα υπάρχουν τέσσερις αναμετρήσεις. Για όλα τα ματς θα βρείτε previews & tips στην VIP MEMBERS.

Καλό και κερδοφόρο Σαββατοκύριακο να έχουμε! Και σήμερα, όλα τα FREE TIPS (ήδη έχει ανέβει το πρώτο) θα τα βρείτε #stotameio

*** Πολλά γκολ μπαίνουν μέσα στην "Tele2 Arena" μεταξύ των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια. Από το 2019 μέχρι τώρα έχουμε 5/5 "όβερ 3,5 γκολ"

*** Φέτος οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες για το κύπελλο, πριν έναν μήνα, στο ίδιο γήπεδο, με την ΑΪΚ να κερδίζει με 1-3.

Νέο βιντεομάθημα μόλις ανέβηκε! Η συλλογή εμπλουτίστηκε με ένα νέο βιντεομάθημα το οποίο σας δείχνει βήμα προς βήμα όλα τα στάδια της μελέτης που πρέπει να ακολουθήσετε πάνω στο στοίχημα.