Ηλεκτρονικό περιοδικό για το στοίχημα – FREE DOWNLOAD

2023-06-09

Για το Σάββατο 10 Ιουνίου, αντικατέστησα την FREE ZONE του site με ηλεκτρονικό περιοδικό για το στοίχημα, εκεί όπου θα βρεις πολύ περισσότερα FREE TIPS, απ' ότι θα μπορούσαν να μπουν στην free zone.

*** Είναι σε μορφή PDF και μπορείς να το μελετήσεις απ' οπουδήποτε και χωρίς σύνδεση στο internet. Στείλ' το και στους φίλους σου….

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Κάτι μοναδικό έως τώρα σας παρουσιάζουμε σήμερα στην FREE ZONE. Καθίσαμε, διαβάσαμε τις X-RAY αναλύσεις και σας παρουσιάζουμε ορισμένα από τα καλύτερα VALUE σημεία της Κυριακής!

Η αγάπη μου για τη Σουηδία είναι γνωστή (οι παλιοί ξέρουν). Η φετινή Allsvenskan ξεκινάει τέλος Μαρτίου, ωστόσο το σύστημα διεξαγωγής του κυπέλλου στη Σουηδία είναι τέτοιο, που το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον πάντα κάθε χρόνο, ξεκινάει περίπου 1μιση μήνα νωρίτερα!

Η XRAY ανάλυση στους αγώνες της Παρασκευής 16/02/2024 έχει ολοκληρωθεί! Στην παραπάνω φωτογραφία, έχω ξεχωρίσει το καλύτερο σημείο της ημέρας σε καθεμιά κατηγορία σύμφωνα με τις πιθανότητες επαλήθευσης (και όχι με βάση το αν είναι ή όχι VALUE).

Η πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες του www.loxagosb.com μέχρι τώρα, ήταν μηνιαία! Ωστόσο επειδή το στοίχημα για πολλούς, δεν είναι (ή δεν μπορεί να είναι) καθημερινή υπόθεση, δημιουργήσαμε το Daily Pass για: