Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Λοχαγέ από το στόμα σου κρεμόμαστε... περιμένουμε πως και πως!

2024-01-20

Τον παραπάνω «τίτλο» του άρθρου, τον έκανα copy-paste έτσι όπως μου ήρθε στα μηνύματα από φίλο/μέλος της VIP MEMBERS. Με το που είδα το μήνυμά του, αμέσως σκέφτηκα να κάνω αυτό εδώ το άρθρο με σκοπό να σας…ενημερώσω/προφυλάξω!

Πρώτα απ' όλα ποιος είμαι; Είμαι ο γνωστός στη στοιχηματική «πιάτσα» ως «Λοχαγός» (Loxagos Bet) από τότε σχεδόν που ξεκίνησε νόμιμα το στοίχημα στην Ελλάδα. Έχω γράψει το βιβλίο «Πλοηγός για το Στοίχημα» το 2015 το οποίο βοήθησε χιλιάδες ανθρώπους να σκεφτούν ορισμένα πράγματα και να προβληματιστούν. Εκατοντάδες άτομα άλλαξαν επίπεδο ως «παίκτες» και δεκάδες από αυτούς βγάζουν μέχρι και σήμερα σημαντικά έσοδα από αυτή την ενασχόλησή τους.

Το 2016 πρώτος (και μοναδικός έως και σήμερα) διοργάνωσα και παρουσίασα σεμινάρια για το στοίχημα σε Ελλάδα και Κύπρο με κύριο θέμα το «πως διαβάζουμε τις κινήσεις των αγορών». Την λεγόμενη …Α.Μ.Ε.ΣΗ. (την οποία μπορείτε να τη δείτε πλέον σε έτοιμα βιντεομαθήματα).

Το 2021 δημιουργήθηκε η μέθοδος πονταρίσματος για το «μεροκάματο». Μία μέθοδος η οποία πρώτα δοκιμάστηκε και στη συνέχεια εξελίχθηκε με σκοπό να βελτιώσει κάποια πράγματα κυρίως για να μην υπάρχουν απώλειες αλλά και για να μπορούμε να βγάζουμε περισσότερα χρήματα. Πλέον την μέθοδο αυτή την χρησιμοποιούν με επιτυχία αρκετοί, οι οποίοι και έχουν ξεχάσει το τί σημαίνει στοίχημα! Το μόνο που κάνουν είναι να βγάζουν κάθε μήνα ένα extra εισόδημα!

Στη διαδικτυακή μου παρουσία, κινούμαι συνδρομητικά για πάνω από 15 χρόνια! Επέλεξα αυτόν τον δρόμο καθώς είδα με τα μάτια μου και γνώρισα από πολύ κοντά τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσα να συντηρώ το site μου κάθε χρόνο, αλλά και να βγάζω τα μηναία ως προς το ζην, έσοδα! Θα μπορούσα δηλαδή να έχω μία πλατφόρμα η οποία να έχει δωρεάν περιεχόμενο! Και αντί εσόδων από τις συνδρομές, θα με πλήρωναν οι στοιχηματικές εταιρίες που θα διαφήμιζα. Ο τρόπος πληρωμής τους (τότε αλλά και μέχρι σήμερα) συγκεκριμένος: Προμήθεια 20%-40% από τα κέρδη τους! Κέρδη στοιχηματικής εταιρίας όμως τί σημαίνει; Πολύ απλά, χασούρα του παίκτη! Δηλαδή, για να πληρωθώ εγώ, θα πρέπει ο παίκτης που μπαίνει στο site μου, να χάνει για να πάρω εγώ την προμήθεια στο τέλος του μήνα!

Ως εκ τούτου, αποφάσισα να πορευθώ συνδρομητικά καθώς ήθελα να έχω την συνείδησή μου καθαρή! Πλέον, κοντεύουμε τις 2 δεκαετίες συνδρομητικά και όλοι ξέρουν (τουλάχιστον οι παλιοί που με ακολουθούν χρόνια τώρα όπου και να πάω) πως όταν χάνω εγώ στοίχημα, το έχασα επειδή η μπάλα πολύ απλά δεν μπήκε μέσα! Γνωρίζουν όλοι τους πως δεν ανακατεύτηκα με τα σκατά και αναγνωρίζουν πάνω μου το «κακό φεγγάρι» σε περιόδους όπου τρέχουμε σερί με αποτυχίες.

Από το 2022 έχω βγάλει On Air ορισμένα προγράμματα διαχείρισης χρημάτων κι αυτό γιατί όπως είπα πιο πάνω για μένα παίζει μεγάλο ρόλο το «πώς» παίζουμε! Το κόστος τους είναι 4€-5€ και ειλικρινά, όποιος δεν μπορεί να διαθέσει αυτό το ποσό για κάποιο από τα προγράμματα αυτά, να μου στείλει προσωπικό email να του το κάνω δώρο!

Αυτά για μένα (για όσους δεν με ξέρουν). Πάμε τώρα στο … «για σένα» και δώσε μεγάλη προσοχή στα παρακάτω:

  • Κανένας «Λοχαγός» δεν μπορεί να σας κάνει να κερδίσεις χρήματα (σε βάθος χρόνου) από το στοίχημα αν δε δώσεις πρώτα εσύ τις μάχες σου με τον… εαυτό σου!
  • Για να μπορέσεις να πετύχεις, απαιτούνται ορισμένα πράγματα, όπως η υπομονή, η πειθαρχία κλπ, τα οποία κανείς tipster δεν μπορεί να σου τα δώσει!
  • Το γεγονός ότι γίνεται ένα μεγάλο σερί με νίκες, δεν σημαίνει πως και το επόμενο δελτίο που θα δοθεί, θα έχει την ίδια κατάληξη με τα προηγούμενα. Γι' αυτό και προσοχή στα πονταρίσματά σας!
  • Όταν επιλέγεις να βάλεις σημεία αλλουνού στο δελτίο σου, από εκείνη τη στιγμή, τα σημεία αυτά παύουν να είναι αλλουνού και γίνονται δικά σου! Οπότε αποκλειστικά υπεύθυνος για το δελτίο σου, είσαι εσύ! Ο «Λοχαγός» προτείνει! Εσύ παίζεις! Εσύ χάνεις! Εσύ κερδίζεις!
  • Όση σημασία έχει το τί παίζεις, άλλη τόση σημασία έχει και το πως το παίζεις. Γι' αυτό το λόγο έχουμε δημιουργήσει και τα προγράμματα διαχείρισης χρημάτων τα οποία επιβάλλεται να τα βάλεις στο παιχνίδι σου. Κι αν όχι αυτά, να καθίσεις να κάνεις μόνο σου ένα πρόγραμμα στρατηγικής πονταρίσματος, το οποίο φυσικά θα δεσμευτείς στον εαυτό σου ότι θα το ακολουθήσεις!
  • Τα πολλά χρήματα στο στοίχημα έρχονται με κόπο και αρκετή δουλειά που θα πρέπει να γίνεται καθημερινά! Το να παίζεις με λεφτά αλλουνού (δανεικά ή με πιστωτικές κάρτες) είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα σε οδηγήσουν σε καταστάσεις δύσκολες!
Οι επιτυχίες στο LIVE που έγιναν η αφορμή να λάβω το συγκεκριμένο μήνυμα από το φίλο και κατά συνέπεια να γράψω αυτό εδώ το άρθρο
Οι επιτυχίες στο LIVE που έγιναν η αφορμή να λάβω το συγκεκριμένο μήνυμα από το φίλο και κατά συνέπεια να γράψω αυτό εδώ το άρθρο


Κλείνοντας να πω, πως δεν είμαι «Θεός» αλλά ένας άνθρωπος σαν κι εσάς, ίσως με κάποιες γνώσεις λίγο παραπάνω λόγω της επαγγελματικής μου ενασχόλησής με το στοίχημα τόσα χρόνια τώρα . Δεν έχω «άκρες» και «πληροφορίες» και ότι προτείνω κάθε φορά είναι προϊόν μελέτης/δουλειάς, την οποία έχω κάνει για πολλές ώρες, κυρίως όταν εσείς κοιμάστε/ξεκουράζεστε/χαλαρώνετε/βολτάρετε. Αν και προσπαθώ και φυσικά αυτός είναι ο στόχος μου κάθε φορά, δεν κερδίζω όλα τα στοιχήματα που δίνω! Αν δηλαδή είσαι εδώ επειδή πιστεύεις πως χτύπησες «φλέβα χρυσού»….φύγε!