Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Νάπολι - Λάτσιο: Η στοιχηματική ευκαιρία...

2023-03-03

Η ανάλυση αριθμητικών δεδομένων του συγκεκριμένου παιχνιδιού και η οποία έγινε με αυτό εδώ το πρόγραμμα, μου έβγαλε όπως θα δείτε και στη συνέχεια ένα και μοναδικό σημείο το οποίο αξίζει το να επενδύσουμε πάνω του!

Κόντρα λοιπόν στην "παράδοση", η οποία δείχνει στον σχετικό πίνακα 10/12 όβερ 2,5 γκολ  στα πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια, εμείς θα πάμε στα λίγα γκολ. Γιατί; Διότι πολύ απλά οι πιθανότητες επαλήθευσης του συγκεκριμένου σημείου είναι 60,63% σύμφωνα με το πρόγραμμα ανάλυσης των αριθμητικών δεδομένων! Αυτό σημαίνει πως η απόδοση που θα έπρεπε να υπάρχει στο "άντερ 2,5 γκολ" θα έπρεπε να ήταν "1,65". Πόσο την βρίσκουμε; Στο "1,90" παρακαλώ! Τους ευχαριστούμε....

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ανάλυσης: Άσος (55,78%), Ισοπαλία (16,86%), Διπλό (27,37%), Όβερ 2,5 (39,37%), Άντερ 2,5 (60,63%), Όβερ 1,5 (76,30), Άντερ 1,5 (23,70%)

Έχοντας τα παραπάνω στοιχεία στα χέρια μας φαίνεται ξεκάθαρα πως ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ να παίξουμε κάτι εδώ, αυτό δεν είναι άλλο από το ΑΝΤΕΡ 2,5 γκολ καθώς είναι το μοναδικό value σημείο!

Από εκεί και πέρα, επειδή το όβερ 1,5 γκολ μας δίνει επίσης μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης, μπορούμε να συνδυάσουμε "λίγο άντερ" με "λίγο όβερ"....πηγαίνοντας στο "Συνολικά γκολ: 2-3" σε απόδοση "1,95". Επιλογή, που καλύπτει και όλους εκείνους που δεν πάει εύκολα το χέρι τους σε ΑΝΤΕΡ (σε αντίθεση με το όβερ).

ΥΓ1. Η παραπάνω πρόταση δεν αποτελεί προσωπική μου επιλογή! Είναι σημείο που βγήκε από την ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων και χωρίς να προστεθούν άλλοι παράγοντες πάνω του (πχ. μελέτη ειδησεογραφίας, απουσίες, κίνητρο, παρασκήνιο κλπ). Τα δικά μου σημεία/δελτία, βρίσκονται στην συνδρομητική στήλη ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ (κόστος 20€ για πρόσβαση 30 ημερών).

ΥΓ2. Στο site υπάρχουν ΔΩΡΕΑΝ δύο ανοιχτά δελτία! Το πρώτο είναι ένα σύστημα και το οποίο μπορείτε να το δείτε στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας (κλικ εδώ) και το δεύτερο είναι η Αγγλική γραβάτα (κλικ εδώ)

Πως μπορείς να βγάζεις ένα εισόδημα κάθε μήνα από το στοίχημα;