Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Τα Αυγουστιάτικα…. «Bet Of The Day»

2023-07-27

Τον Αύγουστο, στο «Bet Of The Day», εκτός από τα Pre Game σημεία και τις προτάσεις στο Live, θα εφαρμόσουμε και «Money Race» όπου ως στόχο θα έχουμε τα 100€ να γίνουν 1000€!

Όλα τα σημεία του «Money Race» (περίπου 12-14) θα είναι στοιχηματικές προτάσεις όπου (κατ' εμέ και σύμφωνα με την μελέτη μου) θα έχουν ποσοστό επαλήθευσης άνω του 95%. Κάποια από αυτά θα είναι Pre Game, ωστόσο τα περισσότερα θα είναι προτάσεις που θα δίνονται στο LIVE. Γι' αυτό και απαραίτητη προϋπόθεση αν θέλει κάποιος να συμμετέχει σ' αυτό το «ταξίδι», είναι να έχει εγκαταστήσει στο κινητό του (ή τον υπολογιστή του) την εφαρμογή Telegram.

Συνοψίζοντας, από τον Αύγουστο, όλα τα μέλη του «Bet Of The Day» θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα PreGame σημεία του Λοχαγού, συνοδευόμενα όπως πάντα και με ειδικό πρόγραμμα διαχείρισης χρημάτων με στόχο το κέρδος ακόμη και με χαμηλό ποσοστό επαληθευσιμότητας των σημείων αυτών.

Επίσης, όπως και μέχρι τώρα, όλα τα μέλη του «Bet Of The Day» θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα Live Tips. Τέλος, η καινούργια υπηρεσία που προστίθεται είναι το «Money Race», όπου τα μέλη του «Bet Of The Day» χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν κάτι το παραπάνω, θα μπορούν να παρακολουθούν την πορεία μας ή και να συμμετέχουν σ' αυτό το μαγικό …. «ταξίδι».

Η πλατφόρμα για ενεργοποίηση συμμετοχής θα παραμείνει ανοιχτή για λίγες ημέρες ακόμη (έως τις 31 Ιουλίου) Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, το σύστημα μελών το έχουμε έτσι φτιαγμένο ούτως ώστε να έχουμε όλοι μας κοινή αφετηρία και να βρισκόμαστε όλοι μας στο ίδιο επίπεδο κερδών! Οπότε, από 1η Αυγούστου που ξεκινάνε τα TIPS Αυγούστου, δεν θα μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σε αυτά αν δεν έχει «κλειδώσει» τη συμμετοχή του προηγουμένως».


*** Πολλά γκολ μπαίνουν μέσα στην "Tele2 Arena" μεταξύ των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια. Από το 2019 μέχρι τώρα έχουμε 5/5 "όβερ 3,5 γκολ"

*** Φέτος οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες για το κύπελλο, πριν έναν μήνα, στο ίδιο γήπεδο, με την ΑΪΚ να κερδίζει με 1-3.

Νέο βιντεομάθημα μόλις ανέβηκε! Η συλλογή εμπλουτίστηκε με ένα νέο βιντεομάθημα το οποίο σας δείχνει βήμα προς βήμα όλα τα στάδια της μελέτης που πρέπει να ακολουθήσετε πάνω στο στοίχημα.

*** Για να βρούμε ισοπαλία στα μεταξύ τους, σε επίπεδο πρωταθλήματος, πρέπει να γυρίσουμε πίσω στο 2017. Από τότε μέχρι σήμερα οι δύο ομάδες έχουν παίξει 12 αγώνες με την Τζουργκάρντεν να έχει 9 νίκες,