Πρόσβαση μόνο για ενήλικους!

Τα Αυγουστιάτικα…. «Bet Of The Day»

2023-07-27

Τον Αύγουστο, στο «Bet Of The Day», εκτός από τα Pre Game σημεία και τις προτάσεις στο Live, θα εφαρμόσουμε και «Money Race» όπου ως στόχο θα έχουμε τα 100€ να γίνουν 1000€!

Όλα τα σημεία του «Money Race» (περίπου 12-14) θα είναι στοιχηματικές προτάσεις όπου (κατ' εμέ και σύμφωνα με την μελέτη μου) θα έχουν ποσοστό επαλήθευσης άνω του 95%. Κάποια από αυτά θα είναι Pre Game, ωστόσο τα περισσότερα θα είναι προτάσεις που θα δίνονται στο LIVE. Γι' αυτό και απαραίτητη προϋπόθεση αν θέλει κάποιος να συμμετέχει σ' αυτό το «ταξίδι», είναι να έχει εγκαταστήσει στο κινητό του (ή τον υπολογιστή του) την εφαρμογή Telegram.

Συνοψίζοντας, από τον Αύγουστο, όλα τα μέλη του «Bet Of The Day» θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα PreGame σημεία του Λοχαγού, συνοδευόμενα όπως πάντα και με ειδικό πρόγραμμα διαχείρισης χρημάτων με στόχο το κέρδος ακόμη και με χαμηλό ποσοστό επαληθευσιμότητας των σημείων αυτών.

Επίσης, όπως και μέχρι τώρα, όλα τα μέλη του «Bet Of The Day» θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα Live Tips. Τέλος, η καινούργια υπηρεσία που προστίθεται είναι το «Money Race», όπου τα μέλη του «Bet Of The Day» χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν κάτι το παραπάνω, θα μπορούν να παρακολουθούν την πορεία μας ή και να συμμετέχουν σ' αυτό το μαγικό …. «ταξίδι».

Η πλατφόρμα για ενεργοποίηση συμμετοχής θα παραμείνει ανοιχτή για λίγες ημέρες ακόμη (έως τις 31 Ιουλίου) Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, το σύστημα μελών το έχουμε έτσι φτιαγμένο ούτως ώστε να έχουμε όλοι μας κοινή αφετηρία και να βρισκόμαστε όλοι μας στο ίδιο επίπεδο κερδών! Οπότε, από 1η Αυγούστου που ξεκινάνε τα TIPS Αυγούστου, δεν θα μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σε αυτά αν δεν έχει «κλειδώσει» τη συμμετοχή του προηγουμένως».


Υπάρχει μία κατηγορία ανθρώπων που εδώ και περίπου δύο χρόνια, στοιχηματικά, έχει βρει καταφύγιο στην μέθοδο πονταρίσματος για το «μεροκάματο». Και δικαιώνεται! Κάθε μήνα, καθώς απ' αυτή βγάζει τα ορισμένα από τα πάγια έξοδα του σπιτιού του!

Στην Σουηδία η Βάρναμο φιλοξενεί την Σίριους στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Allsvenskan. Η ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων μας βγάζει «ΑΣΟ» με πιθανότητες επαλήθευσης στο 61,60%. Αυτό σημαίνει πως η απόδοση που θα έπρεπε να μας προσφέρουν οι στοιχηματικές, προκειμένου να αξίζει να ασχοληθούμε με τον «άσο», θα πρέπει να ήταν τουλάχιστον...

Η πρεμιέρα των ομίλων του Champions League μονοπωλεί το ενδιαφέρον σήμερα, όπως είναι απολύτως λογικό. Στο στοιχηματικό μενού της ημέρας υπάρχουν επίσης κι άλλες εξίσου σημαντικές αναμετρήσεις οι οποίες υπόσχονται κέρδη!

Με «πιέζετε» πολλοί για το challenge δείχνοντας μεγάλη ανυπομονησία. Λυπάμαι, δεν θα πάρω! Το challenge με τις ομάδες τα χαρτοφυλάκια, ή θα τελειώσει επειδή θα χαθεί, αλλιώς θα μας πάρει Γενάρη-Φλεβάρη και φυσικά θα κάνουμε δικά μας τα 38.000€.

Σκοπός του βιβλίου είναι να βοηθήσει εκείνον που πραγματικά θέλει να κάνει το στοίχημα, «επάγγελμα»! Το βιβλίο είναι χωρισμένο σε 10 διαφορετικά κεφάλαια (174 σελίδες) και είναι δομημένο έτσι που θα σε πάρει από το «χέρι» και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία!